Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök a lánynak ha folyton elforditja a tekintetét?
Figyelt kérdés
Lány osztálytársamnal észrevettem hogy engem figyel az órán. Amikor én észrevett és ránéztem akkor hirtelen elkapta a tekintetét.
Ez előfordult vagy 3-4x egymás után.
2020. szept. 20. 15:01
2/6 anonim válasza:
Lehetséges. Neked tetszik a lány? Mert ha igen akkor sztem kezdeményezned kelle. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Tetszik 😊 csak olyan fa pofaval szokott nézni sokszor,szóval nem tudom hogy azért néz mert bejövök neki vagy azért néz mert én is nézem
2020. szept. 20. 17:10
5/6 anonim válasza:
#1 vagyok. Akkor sztem nyugodtan írj rá, hívd el valahová pl. sétálni vagy fagyizni. Közben bókolj neki 1-2-őt és ha jól fogadja akkor bejössz neki!
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!