Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb fiúbarátom leakar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb fiúbarátom leakar feküdni velem kapcsolat nélkül és én is szeretném de a paranoiám nem engedi Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ez lenne számomra az első alkalom. Nagyon vonzódok hozzá viszont mivel nem vagyunk kapcsolatban, és szigorúak szüleim nem merem megtenni. Paranoiás vagyok és arra gondolok mi van ha történik valami pl.: kiszakad a gumi kihez fordulok? Nem mernék anyumra nézni. Hiába van erre kicsi esély mindent túlgondolok és félek. Kivel kéne ezzel kapcsolatban beszélnem hogy megnyugodjak?
2022. jún. 23. 11:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen nem merünk kapcsolatot kezdeni mert félünk hogy utána végleg elveszítjük egymást."

Tehát kapcsolatba nem mersz kezdeni, mert akkor elveszítitek egymást. De a szextől nem.

Hátő...

2022. jún. 24. 08:34
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Gumi + megszakítás.

Lehet, hogy nem a legromantikusabb, de 100%-os védelem.

2022. jún. 24. 08:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is csak ismételni tudom a korábbiakat. A kapcsolattól tönkremegy a barátságotok, de a szextől nem? Hűha.

A kérdésre válaszolva. Sokan esküsznek a durexre, mert nagy márka, de sokkal gyakrabban szakad ki, mint bármi más.

Hány éves vagy? Ha kiszakad a gumi, akkor nőgyógyászhoz kell fordulni és van egy kor, ami alatt fixen értesíti a szüleidet, mert az esemény utáni tabletta amit ír, nem veszélytelen. Ha szerencsés vagy/jóban vagy a háziorvosoddal, akkor ő is írhat neked gyógyszert. (Nekem nem írt, bezzeg a páromnak férfi létére szó nélkül felírta a dokija.)

2022. jún. 25. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!