Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb fiúbarátom leakar feküdni velem kapcsolat nélkül és én is szeretném de a paranoiám nem engedi Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez lenne számomra az első alkalom. Nagyon vonzódok hozzá viszont mivel nem vagyunk kapcsolatban, és szigorúak szüleim nem merem megtenni. Paranoiás vagyok és arra gondolok mi van ha történik valami pl.: kiszakad a gumi kihez fordulok? Nem mernék anyumra nézni. Hiába van erre kicsi esély mindent túlgondolok és félek. Kivel kéne ezzel kapcsolatban beszélnem hogy megnyugodjak?2022. jún. 23. 11:56
1/13 anonim válasza:
Senkivel nem kell beszélni szerintem...max valamelyik barátnődnek elmondod és ennyi. Egyszer el kell kezdeni élni, mondjuk a szűzeséget általában kapcsolatban jobb elveszíteni de mindegy.
2/13 anonim válasza:
Te jószagú mennyország! :((((
Szerelem nélkül lefeküdnél, mert úgy tekintesz a szüzességre, mint egy betegség, amin jobb minél előbb átesni?????
4/13 anonim válasza:
Elképzelni nem tudom, hogy egy "legjobb barát" ha valóban az, ilyen ostobasággal zaklatna...
5/13 A kérdező kommentje:
Nem zsarolt meg egyáltalán és nem is zaklat vagy erőlteti rám, szerelemből tenném meg ugyanúgy ahogy ő is
Egyszerűen nem merünk kapcsolatot kezdeni mert félünk hogy utána végleg elveszítjük egymást. A kérdésem lényege is az volt hogy a paranoiámmal mit tudnék kezdeni, mennyire biztonságos az óvszer
A 2. Válaszolónak annyit mondok, sose tekintenék úgy a szexre mint egy betegségre és nem is említettem hogy minél előbb túl akarok esni rajta
2022. jún. 23. 14:29
6/13 anonim válasza:
5: de most akkor legjobb barátok vagytok, vagy szerelmespár...???
Értelmetlen....
7/13 anonim válasza:
Ha mindketten szerelemből tennétek meg, akkor ez már rég nem legjobb barátság.
8/13 anonim válasza:
7: na igen! Erre utaltam az előzőben...
9/13 anonim válasza:
Aha. nem akarsz kapcsolatot kezdeményezni, de szexelni akartok...
De beteg dolog!
10/13 anonim válasza:
Na használj gumit, és akkor nem fogsz amiatt aggódni, hogy kiszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!