Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek, ha tetszik valaki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek, ha tetszik valaki?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tetszik egy srác, és szerintem én is neki. Nem beszéltünk nagyon sokszor, de olyankor jókat beszélgettünk. Most pedig rám írt, hogy látta a facebookon, hogy elutaztunk valahová, én pedig mondtam neki, igen, de az a poszt amit ő látott, nagyjából három éve lett kirakva. A beszélgetés itt abba is maradt. Nem tudom, hogy most írjak-e valamit, és ha igen mit? És abban se vagyok biztos, hogy bejövök-e neki, de azt sem értem, miért pont azt írta. Szerintetek?

2022. jún. 21. 02:41
 1/9 franciasrac ***** válasza:
100%
Hát továbbítsd a beszélgetést, pl. kérdezd tőle, hogy hova utazott már vagy nem tudom, csak ne így hagyd el ha tényleg akarsz beszélgetni vele, mert mikor egy lány nem válaszol már nekem, csak úgy tűnik, hogy zavarom, és továbblépek.
2022. jún. 21. 04:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálad csak tényleg csak egy "Igen" válasz jött ki az utazásra való kérdésre, az nálam nem takarna túl sok információt ahhoz, hogy beszélgetni szeretnél velem. Naná, hogy én sem írtam volna vissza. Ez nekem nem válasz a kérdésre. Ennél egy kicsit részletesebbnek kellene lenned, főleg, ha tetszik a másik fél. Adj ki többet magadból, hogy legyen min gondolkodnia neki is és kérdezz rá te is az ő dolgaira. Ezer folytatása lenne egy ilyen beszélgetésnek, ha szeretnéd. Még most is írhastz neki, mondd el, hogy rossz pillanatod volt vagy másra kellett figyelni és "bunkó" voltál, hogy nem válaszoltál rendesen, de most itt vagy. Valahogy át kellene lépni ezen, ha azt szeretnéd, hogy közelítsen hozzád. Akkor fog ez megtörténni, ha érdekesnek találja azt, amit mondasz, de neked is kíváncsi kell hogy legyél az ő gondolataira. Minél több mindent árulsz el magadról, vagy arról az útról, annál több lehetősg van a folytatásra. Utazás, ételek, buli , tengerpart, hegyek, emberek, stb. Ezek mind új utakat nyitnak ahhoz, hogy valamiről neki is legyen valamilyen véleménye. Aztán meglátod, hogy az ő válaszai milyenek. Mert mint pasi, sokszor láttam már nagyon szép lányokat, nulla aggyal, de ez fordítva is igaz.
2022. jún. 21. 09:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz. Sosem akarok bunkó lenni, csak nem tudom ilyen helyzetekben hogyan reagáljak. Igazából a személyiségem is olyan, hogy tőmondatokban válaszolok, mert nem tudok máshogy. Meg nem is akartam sokáig várni a válasszal. Meg az utazást jobban is kifejtettem volna, ha nem három évvel ezelőtt lett volna, most már alig emlékszem rá.
2022. jún. 21. 09:33
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Irj ra hogy vigyen el fagyizni
2022. jún. 21. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

50+ vagyok, és sajnos sokszor tapasztalom, hogy a telefont használjuk mindenre. vannak, akik sokat írnak, mint én is, de manapság az a jellemző, hogy röviden válaszolunk, összevonjuk a szavakat (sztem, tkp, LOL, stb), mert ez gyorsabb. Igen ezzel egyet is értek, de közben elvész a kifejezés hiánya még akkor is, ha ezt a másik fél tökéletesen fel tudja dolgozni.

Nem akarok okoskodni, de szerintem ennél többet kellen mutatni, ha tényleg érdeklődsz valaki felé. Valahogy el kellene szakadnod a szűkszavíóságtól és ha egy kicsit bővebben válaszolsz, nem 1 szóval, hanem 4-5-el, már az is előrelépés. Itt le tudtad írni, hogy 3 éves kép volt, neki nem írtad le. Mi akadályozott meg abban, hogy ami fejedben megjelenik, azt leírd? Ne gondold, hogy minden hülyén fog kinézni, mert alkotsz egy mondatot, amit te gondolsz és emiatt majd feltétlenül el fog ítélni! Pont ez lenne a lényeg, hogy megmutasdd magad, pont erre kíváncsi a másik, hogy a felszín alatt vajon ki lehetsz! Csak próbáld ki, hogy leírod, amit gondolsz és mielőtt elküldenéd olvasd át és értékeld, hogy vajon ez negatív vagy pozitív érzéseket hoz ki belőled első olvasásra. Nem tudom, hogy a fiúk manapság hogyan viselkednek ha egy lány rájuk ír, de az biztos, hogy amikor én fiatal (és ezáltal mindig kanos) voltam, akkor mindennek örültem! 😂 És igen, volt olyan randim, ami csak 1-2 alkalom volt, de kiderült, hogy nem passzolunk egymáshoz. A szimpátia nem minden, de egy próbát megér.

2022. jún. 21. 10:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem itt valami félreértés történt. Írtam neki, hogy a kép három éves (meg egy smile-t is). Csak nem nagyon tudtam ennél többet írni.
2022. jún. 21. 10:55
 7/9 franciasrac ***** válasza:
1-es vagyok, őszintén csak bármit írj, amíg ne legyen kínos, el tudod mesélni milyen volt ez az utazás pl
2022. jún. 21. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
És a fagyi után téged is elnyalhat! mit szólsz hozzá?
2022. jún. 21. 21:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha érdekled, akkor bármit írhatsz neki. Harom éve volt az a nyaralás, de most is indulsz valahova, írd meg, kivel (hadd tudja meg, nem a pasiddal mész), kérdezd, járt-e mar ott, tud-e róla valamit. Ő merre utazik, milyen társasággal stb. Menni fog, ne félj, nem kell ezen sokat görcsölni. ;)
2022. jún. 21. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!