Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek, ha tetszik valaki?
2-es vagyok
50+ vagyok, és sajnos sokszor tapasztalom, hogy a telefont használjuk mindenre. vannak, akik sokat írnak, mint én is, de manapság az a jellemző, hogy röviden válaszolunk, összevonjuk a szavakat (sztem, tkp, LOL, stb), mert ez gyorsabb. Igen ezzel egyet is értek, de közben elvész a kifejezés hiánya még akkor is, ha ezt a másik fél tökéletesen fel tudja dolgozni.
Nem akarok okoskodni, de szerintem ennél többet kellen mutatni, ha tényleg érdeklődsz valaki felé. Valahogy el kellene szakadnod a szűkszavíóságtól és ha egy kicsit bővebben válaszolsz, nem 1 szóval, hanem 4-5-el, már az is előrelépés. Itt le tudtad írni, hogy 3 éves kép volt, neki nem írtad le. Mi akadályozott meg abban, hogy ami fejedben megjelenik, azt leírd? Ne gondold, hogy minden hülyén fog kinézni, mert alkotsz egy mondatot, amit te gondolsz és emiatt majd feltétlenül el fog ítélni! Pont ez lenne a lényeg, hogy megmutasdd magad, pont erre kíváncsi a másik, hogy a felszín alatt vajon ki lehetsz! Csak próbáld ki, hogy leírod, amit gondolsz és mielőtt elküldenéd olvasd át és értékeld, hogy vajon ez negatív vagy pozitív érzéseket hoz ki belőled első olvasásra. Nem tudom, hogy a fiúk manapság hogyan viselkednek ha egy lány rájuk ír, de az biztos, hogy amikor én fiatal (és ezáltal mindig kanos) voltam, akkor mindennek örültem! 😂 És igen, volt olyan randim, ami csak 1-2 alkalom volt, de kiderült, hogy nem passzolunk egymáshoz. A szimpátia nem minden, de egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!