Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ennek az oka ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek az oka ?

Figyelt kérdés
Unalomból letöltöttem egy ismerkedős appot (nem kifejezetten társkereső, sokan csak barátokat keresnek), és már másodjára történt az, hogy egy srác letiltott, miután küldtem magaról egy szelfit..Olyan is volt, hogy aztán már egy választ sem kaptam. Nem tartom magam csúnyának, sőt pont most kezdtem el magabiztosabb lenni, de nem tudom mit gondoljak. Azt is hozzátenném, hogy igyekszem mindenkivel kedves lenni (mielőtt valaki azt írná, hogy valószínűleg bunkó vagyok), szóval tényleg nem értem, hogy miért lettem leblokkolva ok nélkül. Tényleg annyira rosszul nézhetek ki ?

2022. jún. 20. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltal neki szimpi, ennyi
2022. jún. 20. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem általában vissza sem írnak, ha mégis akkor oké, de valamikor jobb lenne ha tiltanának inkább olyan szar ez a netes cucc...ne idegeskedj rajt
2022. jún. 20. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha te is srác vagy, akkor annyi az ok, hogy ő nem meleg. Ha csaj vagy, akkor pedig csak nem voltál szimpi.
2022. jún. 21. 08:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. És azóta még egy srác letiltott, szóval azt hiszem törlöm az appot, mert már kezdem azt gondolni, hogy csúnya vagyok.😭 Köszönöm az eddigi válaszokat ! <3
2022. jún. 21. 13:15
 5/5 anonim válasza:

Ez milyen app akar lenni?

Továbbá, ez alapján még ne feltétlen ítélt el magad, ha igazán le akarod rombolni az önbizalmad, photofeeler-en értékeltesd a képeidet. xd

2022. jún. 22. 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!