Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írnátok neki ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Adott egy srác, az elején azthittem bejön, kicsit kedvesebb voltam talán, mint kellett volna, így ugye ő levágta hogy ő is tetszik nekem, elhívott randizni, amibe bele is mentem, de aztán most rájöttem hogy én mégsem szeretnék vele találkozni mert annyira nem is jön be... Igen, lehet hibáztam, de hogy "lépjek vissza"? Mit írjak neki? Megbántani sem szeretném, de most így én érzem magam nagyon sz**ul.2022. jún. 20. 00:14
1/3 anonim válasza:
mondd el neki, hogy te csak a haverja lennél. De menj el vele, ha már lebeszéltétek, lehet pozitív csalódás lesz.
2/3 anonim válasza:
Egyszerűen megmondod neki, hogy megpróbáltad és nem megy. Majd sok sikert kívánsz.
Az érzéseidért meg ne kérj bocsánatot.
3/3 Szivessa3 válasza:
Kedvesen írd meg neki, hogy változtak az érzéseid és kapcsolatot nem szeretnél vele, maximum csak barátságot. Ha normális a srác, akkor el fogja fogadni a dolgot és túllép rajta, ha pedig nem, akkor meg a baráti szálat is el kell engedni, mert a végén csak zaklatás lesz belőle, ami neked fog rosszul esni mégjobban. A találkozást pedig én is javaslom, hogy történjen meg, mert még az is lehetséges, hogy személyesen egy teljesen más benyomást fog neked kelteni a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!