Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Amit tudni kell,van egy fiú akivel először nem nagyon birtuk egymást,de kb 3 hete elkezdtünk beszélgetni,nem kavarunk de azért érezhető a beszélgetésünkön hogy nem teljesen barátként tekintünk egymásra. Én nagyon szeretem ezt a fiút,mint ember és ha jobban ki ismerjük egymást én még egy kapcsolatot is el tudnék képzelni vele. Na a lényeg,tegnap voltam egy kisebb házibuliba és ott volt egy gyerekkori barátnőm,annak a fiúnak a huga akivel jóba vagyok és még pár ismerősöm,részegek voltunk és csókolóztam a hugával,a barátnőmmel és egy fiu barátommal. És valamennyire büntudatom van az miatt mert azzal a fiúval csókolóztam,bár nekem nemtudom..a csók az nem egy nagy dolog szerintem,nyilvan ha egyutt lettem volna a fiuval akkor megcsalasnak minosul de igy szerintetek gazul kene ereznem magam? mert kb nem is kavarunk meg semmi szoval nem kene ezt ilyen nagy dologra vennem,csak felek hogy a huga elmondja neki,bar o is ugy van vele hogy ez nem nagy dolog. Szerintetek?

2022. jún. 6. 23:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
fiatalok nagyon. egyébként nem smárolnék fűvel fával,a 2 lány 2 nagyon nagyon jó barátnőm,a fiút meg már nagyon rég óta ismerem
2022. jún. 7. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nem vészes. Legközelebb azért ne csinálj ilyet, de egy az hogy nem is vagytok együtt, a másik meg hogy mindannyian részegek voltatok.

Ő tudja?

2022. jún. 8. 09:48
 13/15 A kérdező kommentje:
12 es,még nem,nemhinném hogy megtudja
2022. jún. 8. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A "fiatalok még nagyon" az gondolom 16 éves kor alattit jelent...
2022. jún. 8. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:

mindenki máshogy veszi. Nekem lenne azért büntudatom meg gondolom a srácnak is kellemetlen lehet.

Ha beszéltek erröl, nyugodtan mondhatod neki hogy ez nem is olyan csók volt és hogy amúgy egy kicsit gáz neked (ha így van), mert - bár barátok vagytok - te érzel valamit iránta és inkább öt csókolnád meg szívesebben.

(Bocsi, kicsit elromantikáztam a gondolataimmal)

2022. jún. 10. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!