Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Valami bajom van?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, és egész életemben fiúkhoz vonzódtam. De most ez megváltozott, ugyanis senki iránt nem tudok olyan érzéseket táplálni. Képtelen vagyok arra, hogy bárkit is vonzónak találjak. Régebben rendszeresen masztiztam is, de mostanában nem tudok felizgulni, bármiről fantáziálok is. Valaki tud nekem segíteni?2022. jún. 6. 21:19
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy negatívabb lelki állapotban vagy. Egyelőre nem baj, de ha ez sokáig megmarad, akkor lehet foglalkozni kell majd vele.
4/6 anonim válasza:
A libidó elvesztése előfordul pl. depresszió kapcsán. Ez átmeneti állapot, a mögötte álló lelki problémákat kell megoldani. Érdemes felkeresned egy pszichológust.
6/6 anonim válasza:
lehet hogy aszexuális és aromantikus vagy (dióhéjban nem érzel szexuális vonzódást, sem romantikus vonzódást). ez egy elég összetett és komplex dolog, jól utána kell nézni, hogy tudd hogy azonosulsz e ezzel a két identitással. nézhetsz róla YouTube videókat, olvashatsz cikkeket, akár rám is írhatsz privátban és egy kis infóval én is tudok szolgálni, jártas vagyok a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!