Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nálam magasabb, szőke hajú kék szemű lánynál szerintetek lenne esélyem? ő kb 175 cm, én meg 164
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 20:21
21/29 A kérdező kommentje:
#19 komoly kérdés, nem tudom miért hiszik azt hogy troll vagyok
2022. jún. 3. 23:34
22/29 anonim válasza:
Azért, mert troll vagy.
Napiincel tini változata. Mondjuk ezen a fórumon idáig még nem jeleskedtél, de hát minden kezdet nehéz.
23/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok troll
2022. jún. 3. 23:38
25/29 A kérdező kommentje:
nem mindegy?? ha lényeges lenne leírtam vonla a kérdésben
2022. jún. 3. 23:42
26/29 anonim válasza:
Van napi incel felnőtt párkapcsolatokban is?
27/29 anonim válasza:
Egyelőre nem láttuk.
Idáig a tudományban írt, de azt annyira utáljuk, hogy úgy néz ki, abbahagyta.
Átment az emberek közé, ott még valahogy elmegy. Esettanulmánynak legalábbis használható.
De most úgy néz ki, hogy ezzel párhuzamosan hirtelen meg is fiatalodott.
Persze a korát nem véletlenül nem árulja el.
28/29 anonim válasza:
#27 Ide is rendszeresen írogat, ne aggódj. Általában az a baja, hogy az összes mai lány degenerált, amiért sokaknak van tetkójuk, piercingjük, meg isznak. Sőt, többször az is baj volt, ha be vannak oltva... Ilyen típusú kérdések mindennaposak ebben a kategóriában, ráadásul mindnél ugyanaz a stílus és a nyelvhasználat.
29/29 anonim válasza:
#25 ha annyi eszed van, hogy szerinted egy párkapcsolati tanácsadásnál mindegy a korod, akkor jó hülye vagy. Baromira nem mindegy, hogy 13 vagy 20 vagy elárulom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!