Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Majdnem egy éve ismertem meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem egy éve ismertem meg ezt a fiut.3 evvel idosebb mint en. Január óta több van koztunk mint baratsag ő ossze szeretett volna velem jonni mar tobbszor is megkérdezte de en visszautasitottam mert a szuleim nem fogadnak el ezert csak ..?

Figyelt kérdés
Talalkozgattunk atjott hozzank sokszor ereztem hogy nagyon szeret minden este hivásoztunk. Egyik nap egyik percről a másikra 360* os fordulatot vett es azt irta hogy hagyjam beken most nem szeretne velem beszelni. Ejjel kaptam tole egy uzenetet hogy nem szeretne tartani velem kapcsolatot tobbe en hivtam vissza hivott azt mondta szeret nagyon de nem szeretne szerelmes lenni es kapcsolatot sem .es ma reggel azt irta nagyon sokat gondolkodott es nem szeretne szerelmes lenni sem kapcsolatot. En irtam neki ha o neki ennyit jelentett akkor nemtudok mit tenni. Szerintetek miert csinalta? ( mukor megkerdeztem miert azt hajtotta mert igy dontott stb)

2022. jún. 1. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Azert mert visszautasitottad.... megis mit vartal, hogy orokre lohol utanad, mint egy pincsi? Ne legy mar nevetseges, szerencsetlen beled van zugva, te visszautasitod, es mashogy eselye sincs baratbot talalni, csak ha elobb lezarja veled. Itt marhan nem o a rossz, hanem sokkal inkabb te, mert hulyited honapok ota. Hagyd beken, hadd talaljon egy opyan lanyt, aki akarja ot.
2022. jún. 1. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Valami van a háttérben, de nem akarja elmondani. Én hagynám a helyedben, majd elmondja, ha szeretné.
2022. jún. 1. 15:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Mit kene tennem hogy ujra beszeljunk?
2022. jún. 1. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!