Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek összejönne velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek összejönne velem egy fiú, ha már egyszer visszautasítottam?

Figyelt kérdés

Tavaly jöttem gimibe és év elején sokat beszélgettem (hívjuk Botondnak) Botonndal, és ő utána próbált közeledni felém, de én visszautasítottam, mert akkor nem akartam, meg igazából volt egy másik crushom, de rajta már túltettem magam. Botonddal azóta is beszélgetek néha, mivel az évfolyamtársam és sokat találkozunk a folyosókon. És most szerintem elkezdtem érezni iránta valamit, de nem tudom, hogy hogy mondjam el neki, hogy ne jöjjön ki furán. És azt sem tudom, hogy neki bejövök e még, de szerintem már ő is túllépett rajtam rég, bár nem tudok róla, hogy valakivel lett volna tavaly óta.

Amúgy én egy kicsit visszahúzódó lány vagyok, és nem barátkozok nagyon könnyen. Még nem is volt barátom korábban. Van valami ötletetek, vagy tanácsotok? Előre is köszönöm. 16/l

2019. nov. 16. 07:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát ezt így nagyon nehéz megmondani. Sokan vannak úgy vele, hogy egy elutasítás után, már nem akarnak semmit a másiktól, illetve az is lehet hogy már valóban túltette magát rajtad. Viszont az is előfordulhat, hogy még mindig érez irántad valamit, és örülne ha kiderülne, hasonlóan érzel te is.

Vagy figyeled a jeleit, és megpróbálsz rájönni, hogy tetszel-e még neki, vagy megbeszéled vele az ügyet, és bevallod hogy elkezdtél érezni valamit iránta.

2019. nov. 16. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!