Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem neki? Vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? Vagy csak haverként gondol rám?

Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy fiú, aki tetszik nekem. Sokat szokott ugratni, meg viccelődni velem (nem bántalmazás formájában). Órákon is szokott engem nézni, és mostanában suli után megvár, hogy együtt menjünk haza. Úgy vettem észre,hogy a lányok közül velem barátkozik a legtöbbet. Barátnőm szerint tuti, hogy tetszek neki, de én nem vagyok benne biztos. Szóval kíváncsi vagyok a ti véleményetekre!

2022. máj. 31. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Na hát ebből az jön le, hogy vagy haverkodik, vagy tetszel neki. De hogy melyik azt csak megtippelni tudjuk, nincs semmi egyértelmű jel.
2022. máj. 31. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Tutira bejössz néki csak nem mer kezdeményezni
2022. máj. 31. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért várna meg, ha nem akarna valami komolyabbat?
2022. máj. 31. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
vagy tetszel neki, vagy csak barátkozik veled. Adj neki egyértelmű jeleket, mert lehet, hogy nem mer kezdeményezni. Vagy kezdeményezz te.
2022. máj. 31. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem mernék biztosat mondani, de szerintem sem véletlenül vár mindig meg.
2022. máj. 31. 18:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!:) Nem tudom miért mondom ezt most el, de a barátnőm snapen küldött rólam egy képet (a galériájából, és nemtudom , hogy miért) és lementette a chatbe (????)
2022. máj. 31. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem vagy vak akkor te is látod, hogy tetszel neki. És legyél határozottabb vele ha meg elutasít akkor küld el az anyjába
2022. jún. 9. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok 7... Miért kéne elküldeni bárhova is, csak azért, mert nem akar tőle semmit?
2022. jún. 9. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!