Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyeség lenne így elveszíteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség lenne így elveszíteni?

Figyelt kérdés

Én (18/l) éppen kavarok egy nálam 7 évvel idősebb pasival. Eddig is ismertem őt, de csak barátokként tekintettünk egymásra. Ha megtörténne, akkor sem lennénk egy pár, nem tudjuk magunkat elképzelni egy párkapcsolatban.

Én már tökre vágyom arra, hogy elveszítsem, de féltem magam ettől a helyzettől, hiszen mégiscsak fwb-ek lennénk...

Mit gondoltok, várjak egy olyan emberre, akibe szerelmes vagyok?

2022. máj. 24. 23:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%

10. Igen,de csak 1-2 különben nincs p1na.

Ő biztos elkel a piacon, eközben neked sokkal többnek kell megfelelni.

Találj másikat,ha ez nem felel meg!

Ez oda vezet,hogy egy se lesz.

2022. máj. 28. 19:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Azóta kicsit változott a helyzet, bevallotta, hogy szeret, de nem akarja, hogy vele veszítsem el, mert nem szeretné, ha megbánnám azt az estét.
2022. máj. 30. 20:34
 13/13 anonim ***** válasza:
27%

Ön határozott?

Nem tudom...

Kb ilyen beszélgetéseid lehetnek vele.

Ez nem túl sok értelemre vall a részéről sem.

2022. máj. 31. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!