Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség!! Mégis mit találjak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség!! Mégis mit találjak ki??

Figyelt kérdés
Ugye vasárnap van, semmi sincs nyitva, és szeretnék óvszert venni, a mellettünk lévő városban, viszont barátom anyukájának ezt így én nem szeretném mondani (ő tud vezetni, mi még nem) valaki segítene mit lehetne mondani óvszer helyett, miért szeretnék gyógyszertárba menni? ami hihető is…

2022. máj. 22. 19:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mond el az igazat. Vagyis ne te hanem a párod 😅 Szülőként biztos jól esne neki hogy legalább gondoltok erre. Mindenki benézi a készletét legalább egyszer. Vagy marad a petting, orál és kibírjátok holnapig.
2022. máj. 22. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:
24%
Nem azért mondom, de nem a srácnak kéne gondoskodnia az óvszerről?:)
2022. máj. 22. 21:32
 13/15 anonim válasza:
65%
12es miért csak a srácnak kéne? A csaj nem lesz ott a szexnél? Fele fele munka fele fele költségek.
2022. máj. 23. 17:58
 14/15 dregor ***** válasza:
50%
Majd mondom én neki, az én hangom mélyebb... xDDD
2022. máj. 24. 12:56
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 Hát nem tudom, nekem sosem volt pofám elküldeni a barátnőmet óvszerért. Az más, ha magától vesz, de hogy én küldjem el...
2022. máj. 24. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!