Segítség! A szobában van egy szúnyog, hogy találjam meg?
Hagyj fent 1 db fényt azt majd oda megy
Vagy én azt szoktam csinálni,hogy max. a tv-t fent hagyom hogy ne essek el és teló vakuval járkálok a szobában amíg megtalálom :D Van mikor pihenget
Takarózz be, hogy csak a fejed lógjon ki és majd úgyis oda fog repülni. Aztán csapkodhatod magad arcon :D
Többszöri próbálkozásra általában sikerül :D
Milyen hulyek vagytok. Persze majd nyilvan a fenyhez fog szallni ha erzi a masik iranybol a vacsi szagat.
Mar tudom hogy keso, de maskor ha ilyen tortenik kapcsold fela billanyt csukd be a szobad ajtajat, meg az ablakot is, fogj egy rongyot vagy valamit es kezdd vele legyezgetni a dolgokat a szobaban, igy ha a szunyog epp ul, akkor felszall mert erzi a szelet. Es utana hagyd abba a csapkodast/legyezest es hallgatozz es ha epp szall akkor hallani fogod mert olyan kibeßaszott idegesito hangja van hogy az mar nem is igaz. Utana koveted a szemeddel es lecsapod. Vaaagy masik opcio, hogy lefekszel, megvarod mig a fejed korul nyivakol, akkor ugye valoszinuleg kozel lesz hozzad, felcsapod a villanyt es lecsapsz ra bar ez nem olyan valoszinu hogy sikerulni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!