Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan találjam meg az életem...

Hogyan találjam meg az életem értelmét?

Figyelt kérdés

Mindennap ugyanaz a lemez. Felkelek, suliba megyek, haza jövök, tanulok,gitározok, estig fent vagyok telón, elalszom és megint.

Már úgyérzem hogy értelmetlen az egész életem,nincs életcélom.

Sok dolgot próbáltam, a sportot,videózást, de semmi sem kötött le, csak egy ahogy feljebb is írtam a gitározás de az csak hobbi.

Mindenkinek már vannak céljaik, amiket már most kezdenek el építgetni, de nekem nincs.

Sok barátom van, csak õk nem járnak ki,meg kicsit messze is lakunk egymástól.Mindegyis. Szóval, valami hiányzik az életembõl, az a valami, ami miatt másnap örömmel kelek fel.

Ha van valami jó tanácsotok, lécci írjatok. Privibe is ha gondoljátok.

2018. ápr. 10. 16:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy 15/F
2018. ápr. 10. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
"Amúgy 15/F" Basszus.. Nem tudok segíteni.. 28/F azt hittem ma szerencsém lesz
2018. ápr. 10. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Lesznek még ilyen időszakok az életedben, és emellett olyanok is, amikben buzog benned az élet élvezete. Ez ilyen műfaj, ha nem szenvedsz kemény fokozaton, az már jó.

Az alkotótevékenységek megsegíthetnek, a világ olyan komplex és sokrétű, hogy ha elkezded megismerni, elmegy vele az életed, és még csak egy mikroszeletét ismered. De mérföldeket ugorhatsz felfelé, és azon kapod magad, hogy a világot egy magasabb lécsőfokról látod és értelmezed, ami gyönyörű folyamat.

A zene jó út, de nem kötelező, töltsd fel magad olyan élmények kultiválásával, amik során érzed, hogy jó itt lenni.

Az unalom, amiről te beszélsz, jó alapja lehet szinte bárminek, ha nem süppedsz bele olyan mélyen, hogy már ne is akarj belőle kimászni.

Ne foglalkozz azzal, hogy mások milyen célokkal vannak elfoglalva, pont leszarni való. A semmitevésnek is megvan a szerepe az életedben.

2018. ápr. 10. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Kezdj el horgászni de sürgősen. Én fél négykor kelek ha meló van. Alig birok felkelni. Ha horgászni megyek nyáron háromkor kelek. Semmi bajom.
2018. ápr. 10. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, a pecázás az tényleg feltölti az embert.. imádom.. és nagyon szuper hobbi. 28/F
2018. ápr. 10. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!