Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeret engem a padtarsam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret engem a padtarsam?

Figyelt kérdés
Mar vagy egy honapja nagyon belezugtam a padtarsamba es nemtudom hogy o is viszonozza e mert o szerintem sokkal menobb en meg hat nem is tudom de mar vagy 3 honapja ulunk egyutt mivel fiu lany ules rend van es valahogy beleszerettem van par foto amin azthiszem hogy lehet nala eselyem mert a baratnom lefotozott minket ahogy o mellettem ul es a fulembe beszel valamit szemkontaktus is van de ha kerdez valamit akkor szoval ezt sem tudom utanna van egy csaj akibe majdnem fel osztaly szerelmes mert jo az alakja meg meno utanna meg mikor nem voltam bele szerelmes akkor azt lattam hogy azt a csajt a hatan viszi a csajt megkerdeztem hogy nem jarnak de o azt mondta nem akar tole semmit es azota nincs suliba a csak szoval nemtudom hogy tetszem e neki mert ha elmondanam biztos kioffolna mert nem vagyok annyira szep ha valaki tudna tanacsot adni annak koszonom csak bocsi a helyesirasert.
2022. máj. 22. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Alig lehet bármit is érteni, de ennyi infóból még akkor se lehetne következtetni, ha érthetően írtad volna le.
2022. máj. 22. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Hasznos lenne, ha pontot vagy vesszőt használnál.

Egyébként, ha BIZTOSAN tudod hogy reménytelen, akkor próbálj meg kiszeretni belőle.

Ha meg lehet esélyed nála, akkor meg barátkozz vele nyugodtan. Kicsit ismerkedj vele :)

2022. máj. 22. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

A pontok, a vesszők és az ékezetek nagyon hiányoznak ebből a szöbegből.

Egyébként ennyiből nehéz megállapítani. Gyanítom, hogy még nem vagytok 16 évesek, és szerintem nem feltétlenül esélytelen de ki tudja.

2022. máj. 22. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ennyiből nem lehet tudni.
2022. máj. 22. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!