Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális hogy 17 évesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy 17 évesen még nem volt kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Már voltak fiúk akik tetszettek, és kölcsönös is volt, de egyszerűen soha nem akar összejönni a dolog...nem tudom hogy valamit rosszul csinálok e, vagy csak egyszerűen nem vagyok elég senkinek se..

Annyira gáz már..a környezetemben kb. mindenkinek van/volt már barátja, nekem meg még nem.

Volt már valaki így?

2022. máj. 18. 08:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
17 éves lány vagyok, nekem sem volt még kapcsolatom, csak neten írogatok pár sráccal. Nem is akarok kapcsit, nem kell az. Szerintem az a baja a mai világnak hogy túlságosan mindenki a párkapcsolatra van rá állva közben meg nem is tud semmit az életről. Meg azt hiszik ha nincs kapcsid már rossz ember vagy. Nem vagy az! A világ minnél jobban előrehaladott annál rosszabb és embertelenebb lesz sajnos, én így látom a dolgot. Rendes embereket lenézik a hülyéket istenítik. Rossz a politika is az iskola rendszer is, a párkapcsolatok is rosszak. Külföldre meg legtöbbször nincs lehetőség kimenni.
2022. máj. 19. 07:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 19 éves vagyok és ugyanez.
2022. máj. 21. 21:00
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Én nem nagyon akarok komoly kapcsolatot egyetem végéig, mert szerintem a tanulmányaim rovására menne.
2022. jún. 1. 01:02
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 "Én nem nagyon akarok komoly kapcsolatot egyetem végéig, mert szerintem a tanulmányaim rovására menne."

Oké, igazából semmi közöm hozzá, a te életed... de ez az érvelés ne is haragudj, de nagyon sántít.

Ha neked egy kapcsolat feltétlenül másnak a rovására megy, akkor vagy veled vannak komoly lelki problémák, vagy a partnereddel, vagy a felfogásoddal.

De mi lesz veled, ha majd dolgozol? Akkor nem fog a munka rovására menni? Vagy ha netán továbbképzésre mész. Akkor addig szakítasz, hogy ne menjen a tanulás rovására?

Más szempontból megközelítve: ha neked csak úgy megy a helytállás az egyetemen, ha emellett semmi más nem fér bele, akkor nem a megfelelő helyen vagy.

A gyermek- és fiatalkor távolról sem csak a tanulásról szól. Akinek igen, az általában később nagyon pofára szokott esni. Ugyanis ez az időszak az életre való felkészülésről is szól. Megtanulja az ember, hogy hogyan tudja az idejét beosztani, tapasztalatot szerez a társas kapcsolatokban, és ez mind segíti abban, hogy a későbbiekben érett felnőtté váljon.

Nem mellékesen: egy igazi szerelem pont attól szép, hogy mellette az ember szinte szárnyal. Én mindig sokkal jobban tudtam teljesíteni olyankor, ha volt valaki mellettem.

2022. jún. 1. 14:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2022. jún. 1. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!