Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez igaz? Ezt így kell?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz? Ezt így kell?

Figyelt kérdés

Ha egy lány még szűz. Akkor az első alkalommal nem átlagosak kell vele sexelni?

Úgy értem hogy csak egy kicsit és óvatosan betenni a péniszt és nem az egészet?

2022. máj. 17. 09:16
 1/4 Johnathanos ***** válasza:
100%

szerintem egyénfüggő.. Általában fájdalmas a lánynak az első,bármeddig hatol be a pénisz, és bármekkora is lehet, fájdalmas tud lenni. Plussz ha keményen csinálod akkor még ronthat a fájdalmon. De hallodtam már olyanról is hogy egytalán nem fájt a csajnak, ezesstben bírni fogja keményebben is. Szóval a konkrént válaszom hogy Kinek Hogy.Az én tapasztalatom az volt hogy óvatosan csináltam mivel a barátnőm rögtön szólt nekem hogy fáj, fáj, fáj.. Folyamat kérdeztem hogy minden oké, jó így. .... Finoman bántam vele, mivel ezt kérte,láttam rajta, erőszakos pedig nem lehet az ember hogy na majd megmutatom hogy kell ezt kemémenyen.. Az elsőnél inkább lassabban,ha márcsak a lány kedvéjért is, ha látod rajta hogy"szenved".

Hidd el,ha túl esik majd rajta, idővel ő maga fog téged megenni ha rájön az "éhség" na akkor kell keményen és durván 😃Úgyhogy az én tapasztalatom a szűz lánnyal, finoman, lassacskán,,óvatosan kelledt mert láttam az első reakciót hogy mi a jó neki.

Remélem tudtam azért valamicskét sehíteni

2022. máj. 17. 09:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Segítettél 🙂
2022. máj. 17. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Tövig kell azt mindig.
2022. máj. 17. 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:
85%

Elsőnek ügyeljetek a hosszú előjátékra.

Sok csókolózás, simogatás, szájjal kényeztetés - szánjatok rá legalább fél órát, de ha több az csak jobb.

Ha már nagy az izgalom (esetleg el is élvezett már) akkor óvatosan mehet a bedugás. Lényeg, hogy legyen jó nedves már minden.

Általában fáj kicsit, de nem egy halálos dolog, tud a lány is segíteni ha irányít.

2022. máj. 17. 11:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!