Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen lányt/lányokat hol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lányt/lányokat hol lenne érdemes keresni? Vagy hol vannak?

Figyelt kérdés

Olyan lányt szeretnék, aki 0-24 rajtam lóg és érzem, hogy szeret + ezt ki is fejezi, megmutatkozik ez nála cselekedtekben is. Bár ez lehet szűk keresztmetszete az elvárásomnak, inkább az a fontos, hogy tényleg szeressen, amit érzek is.

Páran a társkeresőt tanácsolták, kipróbáltam, viszont nem vált be nekem ez az ismerkedési forma - nem a sikertelenség miatt.

18/f

2022. máj. 10. 16:49
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire vérlázító ezt elolvasni, ezért hozzátenném, hogy nem csak elvárásaim vannak, hanem én is nyújtok valamit a lánynak, amit átlag felettinek gondolok.
2022. máj. 10. 16:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az az átlag feletti dolog?
2022. máj. 10. 17:56
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
Én szívesen beszélnék veled :)
2022. máj. 10. 17:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egy társfüggő lányt keresel?
2022. máj. 10. 18:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen lány van, de egy ilyen tulajdonság alapján nehéz megszűrni az embereket. Ha valaki szeret téged, akkor azt érezni fogod egyébként mindenféleképpen. Ismerkedj olyanokkal, akik szimpatikusak, aztán ez előbb-utóbb úgyis ki fog derülni, hogy ki az, akinek sok szabadideje van, aki sokszor irogat neked és látszik rajta, hogy érdekled, valamint lelkesen szervezi a találkozókat veled.
2022. máj. 10. 18:20
 6/13 A kérdező kommentje:

2-esnek:

Egoista és arrogáns viselkedésnek lenne elkönyvelve, ha ezt kifejteném. Így nem teszem, mert nem lennék szívesen a gúny és hitetlenkedés tárgya.

3-asnak:

Kérdésbe is leírtam, hogy online nem. Pláne itt, ne haragudj.

4-esnek:

Rövidre fogva igen.

5-ösnek:

Nem találtam még ilyen lányt. Mármint akivel ez tartósabb lett volna félévnél. És ezért gondolom azt, hogy ha egy társfüggő lánnyal lennék, akkor nem kellene átélnem időközönként a szakítás fájdalmát, hanem vele lehetek egészen sokáig.

2022. máj. 10. 18:25
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Az ugye megvan, hogy szakítani egy társfüggő lány is ugyanúgy tud veled? A szakítás nem azért történik meg, mert nem lógtok eléggé egymás nyakán. Akkor szakít két ember, ha nem működik a kapcsolatuk valami miatt, pl. nem illenek össze. Úgyhogy attól még, hogy szerzel magadnak egy társfüggő lányt, a szakítást nem tudod ezzel megelőzni. Valamint ha egy nem-társfüggővel vagy párkapcsolatban, akkor az egyáltalán nem jelenti azt, hogy előbb vagy utóbb szakítani fogtok. Lehet tévedek, de nekem úgy tűnik, hogy picit tévhitben vagy a párkapcsolatokkal kapcsolatban. Ha szeretitek egymást, meg van a kölcsönös bizalom, tisztelet és hűség, valamint mindent meg tudtok beszélni és el tudjátok képzelni a közös jövőt egymással, akkor nagy valószínűséggel együtt fogtok maradni. És ezek a dolgok nem attól függnek, hogy egy lány milyen szinten lóg a nyakadban.
2022. máj. 10. 18:34
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

"Páran a társkeresőt tanácsolták, kipróbáltam, viszont nem vált be nekem ez az ismerkedési forma - nem a sikertelenség miatt."

Tehát ha valami neked kétszer nem sikerül, akkor azzal a dologgal fel is hagysz?

Mi lesz a kvöetkező? Ha eszel kétszer pocsék kaját, akkor soha többé nem eszel, mert "nem jött be"?

Persze, nekünk csak jó ez a hozzáállás, hiszen több nő marad nekünk. ;-) De azért érdemes elgondolkozni, hogy vajon az internetet nem ugyanazok az emberek használják, mint akikkel nap, mint nap találkozol?

2022. máj. 10. 19:09
 9/13 A kérdező kommentje:

Utolsó: Nagyon ítélkező a válaszod. Erre gondoltam, hogy jobb vagyok mint az átlag. Nem böfögök oda negatívat senkihez, mert nem pazarlok erre energiát, másodsorban a másikat sem húzom le/akarom lehúzni.

Ez a különbség közted és köztem.

2022. máj. 10. 19:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj egy kapcsolatfüggő lányt. Nem attól függ egy jó párkapcsolat, hogy mennyire lóg a nyakadon, sőt tapasztalataim szerint inkább az vet véget hamar egy kapcsolatnak, ha túl lógós a lány. Egy egészséges párkapcsolatban pedig tudni kell egymás nélkül is élni, de te tudod. Ha most nem is tudunk itt rád hatni, később talán te is belátod, hogy nem az a normális, amit te keresel. Azért sok sikert kívánok a keresésben.
2022. máj. 10. 20:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!