Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatnám meg neki hogy hagyjon békén,anélkül hogy bunkó lennék?
Figyelt kérdés
Teljesen rám van állva,folyamatosan keres, ír és beszélni akar(mindketten lányok vagyunk)Én meg nem vagyok rá kíváncsi.és már mondtam neki hogy hagyjuk ezt és ne próbálkozzon mert nekem nem tetszik.De mégsem hagy békén és nem érti:(
Folyamatosan sajnáltatja magát hogy jajj neki milyen rossz és hogy senkinek se kell.És ebből is elegem van,nem birom hallgatni.mondtam hogy fejezze be mert baromi idegesítő de továbbra is csinálja.
Olyan nehéz megérteni hogy csak hagyjon és kész?
Totál kiakaszt:(
Már nem tudom mi tévő legyek
2022. máj. 10. 16:05
1/3 anonim válasza:
Tiltsd le. Itt már nem kell kedveskedni, tudom, hogy rossz érzés, de konkrétan zaklat, érzelmileg akar zsarolni.
2/3 anonim válasza:
Ha már többször is szóltál neki, hogy álljon le, és ennek ellenére sem teszi, akkor tényleg nem kell kedveskedned. Valóban a legegyszerűbb megoldás az, ha letiltod
3/3 anonim válasza:
Itt már nem annyira játszik a kedvesség. Én is tiltást javasolnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!