Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, meddig vártatok vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, meddig vártatok vele?

Figyelt kérdés

Lányokhoz szól a kérdésem, arra vagyok kíváncsi hogy van-e itt valaki aki később vesztette el a szüzességét. Mondjuk 19-20 évesen vagy 20 felett esetleg. Mert addig nem találtatok hozzá megfelelő embert, akivel akartátok volna. Nem jött össze kapcsolat és nem adtátok magatokat akárkinek. És csak később jött olyan személy akivel komolyak voltak a dolgok hogy aztán lefeküdtél vele.

És milyen volt? Meddig vártatok vele? Kapcsolatban történt vagy csak úgy spontán valakivel? Meséljetek erről kicsit.

Én is lány vagyok, 19 éves és még szűz, úgy nem voltam senkivel. Mert nem volt még olyan személy az életemben akivel akartam volna. Akinek ezt elmondom hogy én még szűz vagyok el se hiszik, a fiúk csak így néznek hogy az hogy lehet, ilyen csaj hogyhogy még szűz. Én nem adom magam akárkinek, csak kapcsolatban akarnám elveszteni, de még eddig nem volt olyan normális fiú akivel összejött volna. És szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Mindjárt 20 leszek, és már tényleg nagyon kellemetlenül érzem magam emiatt. Kezdem nagyon szégyellni ezt pedig tudom hogy nem kéne, mert inkább büszkeség amúgy, hogy nem adom magam akárkinek csak akiről úgy gondolom érdemes vele. És így rám nem tudnak mutogatni kinek voltam meg, nem vagyok szétlőve. De már nyilván nagyon akarom én is csak nincs rá olyan ember, de mi van ha nem is lesz? Úgy félek ettől hogy nekem nem fog összejönni normális kapcsolat. Fusztrál ez az egész, nagyon zavar hogy még szűz vagyok. Igaz tudom hogy egy normális fiú akivel majd úgy alakul, még örülne is ennek és tényleg nagyon értékelné hogy neki adom magam ő nekem az első, meg hogy egy szép csinos normális lány vele veszíti el. De akkor is már nagyon sok olyan fiú van aki nem szereti a szűz lányokat mert hogy velük kínlódni kell meg minden. És jobb nekik egy olyan lány aki már nem szűz és tapasztalt.

Olyan rosszul érzem magam emiatt. Van olyan lány aki hasonló helyzetben van?

2022. máj. 8. 10:38
 1/10 B.dávid.F ***** válasza:
67%

Szia

Én 18 éves fiú vagyok

Nem volt még kapcsolatom ezáltal még szűz vagyok

Lett volna lehetőségem egy éjszakás kalandra de az olyan is lett volna amilyen

Számomra fontos hogy avval veszítse el akit szeretek és ő is velem veszítse el

Ha kell várok

Üdv

2022. máj. 8. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
18 éves vagyok, lassan 19, én is hasonlóan gondolkodom, fontosabb nekem az, hogy megvárjam azt a személyt az életemben, akinek tényleg oda szeretnék adni mindent, akit tényleg annyira szeretek. Úgy gondolom, hogy nekünk lányoknak ez tényleg kiemelkedően fontos, ha csak úgy átrepülünk felette, később megbánás, egyéb érzések miatt szenvednénk. Azt tudom mondani neked, hogy ismerkedj, minél inkább keresed azt a személyt, annál hamarabb is fogod megtalálni
2022. máj. 8. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Én 19 és fél évesen vesztettem el, kapcsolatban, bár nem az elsőben. De az első olyanban, ahol valahogy úgy éreztem, hogy mi tényleg egymásnak vagyunk teremtve, teljesen más volt, mint az addigiak, pedig sose jártam senkivel csak azért, hogy legyen valaki. Csak egy hetet vártunk kb, szóval elég gyorsan belevágtunk a dolgokba, de nem bántam meg egyáltalán, 2 éve együtt vagyunk, együtt is élünk, nagyon jól megvagyunk, nem hiszem, hogy ennél is jobb lenne, ha vártunk volna heteket, hónapokat.

Egyébként nekem volt több szűz barátnőm is érettségi idején, a többséggel megszakadt a kapcsolat, de egyikükről tudom, hogy az első kapcsolata majdnem 21 évesen lett és nagyon boldog benne. És van egy barátnőm, aki pedig 28 éves, de nagyon vallásos és csak házasságban szeretné elveszíteni. Na ez már nehezebb azért, ő is mondta, de ez nem ugyanaz, mint a te helyzeted. Megsúgom, szűz fiúk is vannak a te/mi korosztályunkban, én is találkoztam ilyennel, teljesen normális, átlagos srác volt, de ő is szerelemből akarta elveszíteni, viszont nem szeretett bele sokáig senkibe.

2022. máj. 8. 11:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, semmi koze masoknak, hogy miert vagy szuz…

Es nagyon jo, hogy nem adod oda magad konnyen, hanem keresel olyan pasit, aki szeretni fog teged es vele veszites el a szuzesseged.

Sajnos a legtobb hulye tini csak szexre megy…

2022. máj. 8. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég sokan vannak így vele, fiúk is lányok is.

Én is amellett vagyok hogy nem kell rohanni, majd ha lesz valaki akivel megéri elveszteni akkor meglesz. Meg szerintem tök szimpatikus ez a hozzáállás is, és biztos vagyok benne hogx nem vagyok ezzel egyedül.

2022. máj. 8. 12:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én most ismerkedek egy gyönyörű lánnyal, már alakulóban van a dolog. Nem is csókolózott még senkivel, és persze szüz is. Én borzasztóan örülök hogy 20 éves léttére ő is szüz mint én, meg hogy várt idáig, s egy szép lánnyal veszithetem el, és ő is az övét közösen ha eljutunk odáig. Az ilyen becsülendő, ne szégyeld magad.

20f

2022. máj. 8. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"...és már tényleg nagyon kellemetlenül érzem magam emiatt." - Minél inkább így gondolod, annál nagyobb esély van rá, hogy elsieted az elsőt, ami így rossz élmény lesz.

Majd el fog jönni az a személy, aki méltó lesz rá, nem kell vele sietni, ez egyáltalán nem ciki.

Annyit még tanácsolnék, hogy csak akkor mondj bármit erről egy fiúnak, ha már együtt vagytok, mert sokaknak csak egy alkalom lenné, ha tudják, hogy ennyi idősen szűz vagy.

2022. máj. 8. 14:25
 8/10 anonim válasza:
100%

Én 20 éves lány vagyok. Pár hónapja veszítettem el a szüzességem. Úgy érzem elsiettem. Az előttem válaszolók jól mondták nincs miért szégyenkezned tényleg! Az enyém egy alkalmas volt sajna. Lehet én is hasonló ok miatt veszítettem el, mint amit írtál. Bár én nem szégyelltem, inkább csak érdekelt, avagy az ismerőseim közt én voltam az egyetlen aki szűz. Azóta is bánom hogy annak a személynek adtam, avagy elsiettem...

Remélem olyannal veszíted el akivel utána is sokáig együtt leszel, avagy nem úgy fogod gondolni mint én aki megbánta.

2022. máj. 8. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyet, aki megvárta, pont ennyi idős volt, mikor összejött neki a kapcsolat. Azóta is együtt vannak és boldogok. Szerintem érdemes várni, de mindenkinek a maga döntése.
2022. máj. 9. 00:57
 10/10 anonim ***** válasza:

17 évesen vesztettem el kapcsolatban, elsők voltunk egymásnak. Azóta is együtt vagyunk, eddig tényleg ő a Nagy Ő. Viszont a szexszel kapcsolatban mindketten kettősséget érzünk. Jó, hogy olyannal voltunk akibe szerelmesek voltunk, bíztunk egymásban és tartós is lett a kapcsolat. Viszont mindketten utólag azt gondoljuk, hogy túl van értékelve. Nem szeretnénk kalandozni, nem izgat hogy milyen mással, de ha visszamehetnék én legalábbis nem biztos, hogy így tartogatnám magam.

Amikor először lefeküdtünk annyira görcsösen féltem attól, hogy csak szexre kellettem (3 hónap után feküdtünk le, szóval nem volt túl hirtelen), hogy amikor volt egy vitánk, teljesen magam alatt voltam, hogy igazam lett. Aztán nyilván kibékültünk és teltek az évek, de eleinte tényleg annyira fontosnak tartottam, hogy ez az ELSŐ. Ami egyébként a lányok 90%-ának nem egy túlzottan kellemes dolog amúgy sem.

2022. máj. 9. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!