Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakult ki ez az általánosítás a lányok (de néha még a fiúk) körében (is)?
Azt vettem észre, hogyha egy srác azt állítja magáról, hogy ő csendes és kedves, akkor automatikusan szerencsétlennek és csajozásra alkalmatlannak tekintik, pedig jómagam is ilyen vagyok, mégis túl vagyok már pár lányon. Azt is megfigyeltem, hogy például az osztályom legjobb csajai is mindig olyan fiúkkal jártak, akik a "nem nagydumás" tábort erősítették, pedig ők aztán válogathattak. Akkor mégis miért alakult az ki, hogy a csendes tulajdonságról szinte azonnal a bénára asszociálnak egy csomóan?
(19F, ha ez számít valamit.)
Őszintén, én azt vettem észre hogy akkor lesz sikered a nőknél ha semmiképp nem érzelmeskedsz, viszont annál inkább húzod az agyukat és úgy viselkedsz velük hogy "örülj hogy szóba állok veled".
Le lehet pontozni, de sokat kisérleteztem minden féle személyiséget eljátszva és ez a szomor igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!