Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is olyan szerencsétlen párkapcsolat terén hogy képzeletbeli párja van? 18/f
Figyelt kérdés
Én az enyémmel nagyon boldog vagyok, szinte jobb mint egy igazi barátnő2022. máj. 2. 21:14
1/12 anonim válasza:
Én általában az aktuális lányt képzelem el, aki éppen tetszik, hogy pl. vele alszom stb. Ha visszautasít, akkor ez marad.
2/12 A kérdező kommentje:
Nekem aktuális lány már kb 3 éve nem volt
2022. máj. 2. 21:36
3/12 anonim válasza:
igen, én Tilda Swintonnal vagyok igy, az 1992-es Tilda Swinton-nal.
5/12 anonim válasza:
Egy ismerős sráchoz elképzeltem egy szerintem hozzá illő lányt, és arról képzelgek, hogy milyen jól megvannak együtt. A valóban létező ismerősöm a képzeletbeli lánnyal. :D
6/12 anonim válasza:
Nem, az emberek többsége nem ilyen.
7/12 anonim válasza:
Nekem is az aki éppen tetszik. De ezen csak gondolkozni szoktam én nem érem be ennyivel.
8/12 A kérdező kommentje:
Nekem olyan aki "éppen tetszik" már évek óta nem volt. de nem is kell mert a képzeletbeli barátnőm tökéletes kívül-belül, annyira hogy ilyen lány a valóságban nem is létezik
2022. máj. 3. 15:17
9/12 anonim válasza:
Én nagyon rég képzeletbeli lányokkal járok. Az egyiket egyszer még el is vettem feleségül. Jó sok képzeletbeli barátom volt ott a templomban 🤗
10/12 anonim válasza:
És mikor kielégíted magad akkor azt képzeled hogy vele szexelsz?
Beszélgettek is?
Ne vedd támadásnak, nekem ezzel tényleg semmi bajom, ha neked jó akkor meg pláne, még csak közöm sincs hozzá, csak érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!