Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ilyenkor?
Ráírtam egy lányra aki tetszik és ezek lettek a fejlemények:
Mi a teendő ezután?
Én simán írnám, hogy
"Akkor: Szia"
Meglehet hogy a csaj sem a legélesebb kés a fiókban, de még neki sem jött be a szerencsétlenkedésed :D Egy értelmesebb típusú lánynak meg főleg nem fog.
Nagyon bizonytalan és tanácstalan vagy, az egész írásodból látszik. Nem vagy valami rutinos úgy tűnik. És a bizonytalanságod, tanácstalanságod abban is megmutatkozik hogy egész beszélgetéseket feltöltesz ide nekünk, hogy kezdjünk vele valamit helyetted. Azt várod hogy értelmezzük és eldöntsük mi lesz így tovább.
Nem vagyok sokat itt a gyakorin, de már vagy 5 ilyen kérdést is olvastam, amiből lejön hogy mind te lehetsz az. Ugyanezt a szöveged írtad és kértél róla véleményeket, ami mind negatív volt. De te azért ugyanazt elküldöd neki. Igazából neked bármit mondhatnánk mit írj hogyan fogalmazz stb, itt veled van baj a stílusoddal és a gondolkodásoddal. Nem mondhatunk meg mindent helyetted hogy biztosan nyerő legyen, mert te vagy az aki ismerkedni szeretne, ne tőlünk várd. Mi nem tudjuk fogni a kezed a továbbiakban hogy mindent jól csinálj, ha elszúrsz valamit akkor saját magadat okold, mert a te lépéseid következménye az, ami lesz. Mi nem tudjuk befolyásolni hogy mit eredményezel. Hiába magyarázzuk meg neked hogy mit és hogy lenne érdemes, neked meg kell értened hogy miért is. És úgy kell a lányokhoz közeledned hogy sikeresebb legyél. Legyen már tartásod egy kicsit, mert ezek alapján egyáltalán nincs. Minden mondatoddal a csajt fényezed, amire ő kb reagálni se tud. Több hozzáfűznivalóm nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!