Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom szünetet kért és...?

Figyelt kérdés

A barátom szünetet kért egy héttel ezelőtt, pontosabban én mondtam ki, mert nem ő nem tudta. Az egész 1 hónapja kezdődött kb (most lennénk 1,5 évesek) mikor valamelyik barátja mesélt arról, hogy vele miért szakítottak és ez teljesen normális meg hasonlók... eléggé befolyásolta ez a barátomat, hiszen amikor nem voltam vele hülyeségek jutottak az eszébe... De az érzései sose inogtak meg irántam. Így hát egy veszekedés során erre jutottunk. Még aznap amikor megbeszéltük ezt nagynehezen ő elment bulizni és alkohol meg még minden más hatására összefeküdt valakivel. Másnap írt nekem, hogy mit tett és mennyire megbánta... egész héten az én szüleim, az övéi, barátok, mindenki mondta, hogy így még sose látták,annyira maga alatt van meg hasonlók. Tegnap találkoztam vele amikor a szünetnek hivatalosan is véget ért, legalábbis addig beszéltük meg. Nagyon sírtunk, láttam rajta tényleg mennyire megbánta amit tett és mi áron jött rá, hogy nem ez kell neki.Mikor meöleltem minden érzésem előtört ami eddig vele kapcsolatban volt, olyan tüzet éreztem, amit még a legelején. Mindent megbeszéltünk ahogy tudtunk... Figyelembe veszek mindent, hogy ilyen korban kíváncsiak még (18 éves), tudnak baromságot csinálni, meggondolatlan volt, szünet volt meg első komoly kapcsolat... Nem mondtam ki a szakítást, viszont időt kértem. Ezalatt az idő alatt ő bizonyítani fog nekem, hogy mennyire megbánta, tényleg engem akar stb...

Nem tudom mi tévő legyek... Még mindig bizonytalan vagyok, elég friss, és így is fáj, hogy szünet volt... Ami biztos, hogy szeretem, de k*rvara.

2022. ápr. 23. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ennek már mindegy, semmi sem lesz ugyan az ezután meg pláne. Olyan nincs hogy szünet egy kapcsolatban, vagy megy vagy nem. Ez nem egy játék, vannak dolgok amiknek megkell történniük. Az érzések el múlnak, jönnek újak.
2022. ápr. 23. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
31%

Tehát még te sajnáltad meg őt? :D nem érted kicsit hülyén magad?...valahogy ha az én csajom szünet alatt összefeküdne valakivel elküldeném a mocskos p..ba. De egyébként fordított helyzetben is voltam már, mármint megcsókoltam valakit amíg szünetre küldtek és megtudta a lány, alapból kidobott szerintem jogosan.

De hát te tudod leírtad hogy k..ára szereted, szóval ha ezt elnézted mást is elfogsz.

2022. ápr. 23. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
31%

20 vagyok, 4 éve hűséges és nekem speciel az első kapcsolatom. Voltak hülye almáim, na de megcsalni? Kihagynám.

De amúgy biztos fegyvert tartottak a fejéhez hogy csinálja.

Biztos nagyon élvezte, ahogy egy másik csajt dugott. Mármint ha valamit nem élvezek, akkor abbahagyom nem? Függetlenül az alkoholtól.

De tegyük fel, megbánta, te már nem hiszem, hogy tudsz majd benne bízni úgy.

2022. ápr. 23. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ő kért szünetet és ő csalt meg. Lehet, hogy ezt nem érdemes erőltetni. De igazából ezt neked kell eldöntened.
2022. ápr. 23. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:
47%

Hát őszintén szólva nagyon buta vagy és hiszékeny. Majdnem meg sajnáltam a srácot ahogy leírtad...tök szar lehet másik csajjal dugni, biztos lelkileg megviselt volt azért csinálta, szegénykém de nehéz neki :'d anya apának szerintem nem kéne alapból bele szólnia ebbe.

F..ág az egész.

2022. ápr. 23. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!