Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek imponáló lenne a krássomnak, ha egy haverommal verekedést színlelnénk úgy hogy ő is látja, és eljátszuk hogy a haverom marad alul?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 16:52
2/15 anonim válasza:
Ha azt akarod bebizonyítani neki, ha az IQ szinted a szobahőmérséklettel vetekszik, akkor jó ötlet
3/15 A kérdező kommentje:
De akkor látná hogy meg tudnám védeni és hogy én vagyok az alfahím, nem?
2022. ápr. 21. 17:10
4/15 anonim válasza:
Ilyen gondolkodással szerintem még korai neked egy barátnő.
6/15 anonim válasza:
Figyelj... Nem ez a legjobb módszer. Ha be akarsz vágódni egy csajnál, nem az a legjobb ha lejáratod magad. Nem hinném hogy ez bejönne neki. Inkább hívd el valahova.
7/15 anonim válasza:
Nem, azt gondolnám, hogy agresszív vagy és nem tudsz értelmesen kommunikálni és problémát kezelni, helyette annyi eszed van, csak hogy verekedj.
9/15 anonim válasza:
Amúgy nem lenne fura a csajnak, hogy egyszer nekimész, később meg már a haverod?
10/15 anonim válasza:
Valakin látszik, hogy alfahím vagy sem. Nem mellesleg, ez kevésbé mérvadó egy lánynak.
És látszik egy fiún, hogy meg tudja-e védeni magát és a szerettét, vagy nem.
Egyébként meg verekedést nem lehet színlelni hihetően, kivéve ha nem vagytok profi színészek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!