Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiányzik,ha soha életemb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiányzik,ha soha életemben nem találkoztam vele?

Figyelt kérdés

Társkeresőn megismertem egy lányt,sok sok témával kapcsolatban beszélgettünk,de más városban élünk és egyszer sem találkoztunk.

Képek alapján bejött,azonban első talit betegség miatt én mondtam le.

Következő alkalommal neki nem volt jó a hétvége,utána pedig pár nappal később írt egy üzenetet,hogy már mással ismerkedik.

Hetek óta ő jár a fejemben és nincs nap hogy ne gondolnék rá azóta.

Miért hiányzik ennyire,ha sosem találkoztunk élőben?

2022. ápr. 19. 18:20
 1/4 anonim válasza:
100%
Mert magányos vagy
2022. ápr. 19. 19:38
 2/4 anonim válasza:
100%
Ne vedd sértésnek, szimplán próbálj meg valaki mást találni, vele ismerkedni, sok hal van a tengerben.
2022. ápr. 19. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
az intellektuális vonzódás olyan erőteljes motiváció tud lenni, mint a testi vonzalom - ezt a kettőt kéne valahogy összekalapálni egy hús-vér emberbe 10-20km-en belül
2022. ápr. 19. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanéz volt velem, hónapokig szenvedtem egy srác miatz, akivel soha nem találkoztam. Nekem akkor lett jobb, mikor megismertem a mostani barátomat (őt is neten), és már nem fáj egyáltalán, de gyakran eszembe jut, hogy mi lehet vele. Próbalj meg te is tovább ismerkedni, aztán jobb lesz hidd el.
2022. ápr. 19. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!