Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sosem találkoztam még lányokka...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem találkoztam még lányokkal, mire figyeljek ?

Figyelt kérdés

Olyan srác vagyok aki nem járkál sehova, egyedül tölti az ideje nagy részét, inkább szobában játszik. Magyarul kicsit visszahúzódó, ezért nincs tapasztalatom lányokkal. De fogok találkozni egy lánnyal majd ha a "helyzet" engedi, mikre figyeljek?

Hogy keltsek nála jó benyomást?

2021. jan. 10. 02:35
 1/3 anonim ***** válasza:
61%

Nem jártál általános iskolába, középiskolába, hogy megtanulj természetesen szocializálódni egy közösségben? Azt mondanám minden fiatalnak, lánynak és fiúnak, hogy viselkedjék természetesen, udvariasan, ne legyen bunkó, érdeklődjön tapintatosan, beszéljen magáról= társalogjon.

Ne azzal a szorongással, hogy "jaj, most mit fog szólni, miről is beszéljek, jaj, mi lesz rólam a véleménye"... stb.

Add magad a természetes, kellemes valódban. Ne idétlenkedj, legyél

ápolt, ne nagyképűsködj, de ne is játszd a mimózát. Legyél normális.

2021. jan. 10. 04:02
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Ja!? És ne legyél tolakodó. A szex ilyenkor nem téma.
2021. jan. 10. 04:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Velem is ez van..
2021. jan. 10. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!