Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye hetero vagyok még azért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hetero vagyok még azért mert szépnek látom a fiúkat is vagy hogy nagyon jól néznek ki??

Figyelt kérdés

Van mikor látok egy helyes vagy szép (nem tudom) hím nemüt akkor úgy látom hogy nagyon jól néz ki és szép vagy helyes. például filmekben, énekesek..

Szexuálisan nem vonzódom hozzájuk.(csak transzal próbálnám ki max)

Én heteronak érzem magamat

Nem tudom milyen kategóriába kellet volna tennem a kérdést

2022. ápr. 19. 13:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%
Heteróként undorodnál a transzikkal való szextől.
2022. ápr. 19. 18:53
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen normális, én nőként is észreveszem a többi nőt, főleg ha szépek, ízlésesen öltözködnek, stb :D Lehet valakit szépnek tartani szexuális vonzódás nélkül is.
2022. ápr. 20. 07:14
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha transszal kipróbálnád attól még heteró vagy szerintem, pont ez a transz lényege.
2022. jún. 14. 14:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem normális;)

Régebben velem is volt ilyen érzés h "hű de jól néz ki!" De nem vonzódón a nememhez!!!!!

2022. jún. 16. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!