Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye hetero vagyok még azért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hetero vagyok még azért mert szépnek látom a fiúkat is vagy hogy nagyon jól néznek ki??

Figyelt kérdés

Van mikor látok egy helyes vagy szép (nem tudom) hím nemüt akkor úgy látom hogy nagyon jól néz ki és szép vagy helyes. például filmekben, énekesek..

Szexuálisan nem vonzódom hozzájuk.(csak transzal próbálnám ki max)

Én heteronak érzem magamat

Nem tudom milyen kategóriába kellet volna tennem a kérdést

2022. ápr. 19. 13:47
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Például itt van ő, de lehet csak azért látom szépnek mert "rajongok" érte

[link]

[link]

2022. ápr. 19. 13:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális, nem csak azt láthatkd szépnek amit szeretsz, vagy amihez szexuálisan vonzódsz. Én is hetero vagyok de attól még meg tudom monani, hogy egy férfi jól néz-e ki.
2022. ápr. 19. 14:32
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Hát nem tudom. Nekem lányként ez a férfi akit linkeltél speciel nem is tetszik.
2022. ápr. 19. 14:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 a szépség relatív
2022. ápr. 19. 14:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
 6/14 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon jól néz ki, lennék olyan mint ő.
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan akarsz lenni mint ő az más mint amikor bejön valaki, legalábbis szerintem. Amúgy meg attól hogy valakit szépnek találsz valakit meg nem, nem leszel kevésbé hetero. Én is látok fiúkat szépnek mégse akarok tőlük semmit (leszbikus vagyok). Hetero lányok is látják hogy melyik csaj szép szerintük és melyik nem, fiúk is látják hogy melyik srác néz ki jól és melyik nem, csak ők sokkal hamarabb megkapják, hogy tuti meleg vagy, ha meg merik említeni
2022. ápr. 19. 15:37
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

"Szexuálisan nem vonzódom hozzájuk.(csak transzal próbálnám ki max)"

Nem gáz, ha helyesnek gondolsz valakit. A transszal való szex kipróbálásának gondolata viszont azt mutatja, hogy nem vagy 100%-osan heteró, inkább biszex.

2022. ápr. 19. 15:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Így vagyok nőként a nőkkel és nincs ferde hajlamom, mert attól hogy szépnek/dögösnek tartom valamelyiküket, képtelen lennék velük szexuális kapcsolatot létesíteni. Amíg nem vonz téged a gondolat, hogy férfi testével/pénisszel érintkezz, addig hetero vagy.
2022. ápr. 19. 17:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biszex!
2022. ápr. 19. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!