Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak többet a barátai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak többet a barátaim, mikor semmivel nem jeleztem, hogy szeretnék ilyesmit?

Figyelt kérdés
Van egy viszonylag közeli baráti társaságom, és már harmadjára történik meg, hogy egy fiú, akivel eddig soha nem jött szóba, hogy bármikor lehetne közöttünk valami, random el akar hívni randira. Nem érzem, hogy jeleztem volna felé olyasmit amitől azt hihette, hogy belemennék, főleg, hogy többször említettem mennyire nem szeretnék kapcsolatba lenni és mennyire nem érdekel jelenleg az ilyesmi. Nem értem miért van ez, még csak olyan hű de ellenállhatatlan szépségnek se tartom magam.
2022. ápr. 18. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Felgyulladt a láng bennük, és ezért most felakarnak égetni téged.

29/F

2022. ápr. 18. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb férfi egyébként képtelen vissza fogni magát ha meglát egy nőt :d ez az oldal is ezt mutatja (igazából még látnia sem kell) ha kiírok egy kérdést és oda teszem hogy L 5 privát jön azonnal. Gyökerek amúgy szerintem ennyi az oka...

egyébként férfi vagyok.

2022. ápr. 18. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokat vagytok együtt és érezni kezdenek irántad.
2022. ápr. 18. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
30%
Egyszerű az oka, igazán mély fiú-lány barátság nem létezik! Előbb vagy utóbb az egyik fél elkezd többet érezni!
2022. ápr. 18. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:

✅ AZ ÖSSZKÉP A FONTOS (nem csak a külső)

✅ A fiúk nem csak a külsőségekre hajtanak !

✅ LEHET, hogy VONZÓ A TERMÉSZETED !

✅ Ha tökre aranyos természeted van ami bejön nekik,akkor igen cselekedni fognak;)

2022. ápr. 19. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!