Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek felmenjek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felmenjek a lakására? Ti mennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Áthívott magához egy srác. Nekem ő nagyon tetszik, de még nem adtam a tudtára, habár lehet levágta. Úgy gondolom megbízható, de a szüleim nagyon nem akarnak elengedni hozzá, főleg apám. Ő felkapta a vizet, csapkodott meg ordibált. Pedig csak megemlítettem neki ezt.

Kb 1 hónapja ismerjük egymást, egy barátnőm által találkoztunk és írásban sokat beszélgetünk. Szerintem egyébként nem történne semmi baj, megbízom benne.<3

Ti átmennétek hozzá csak így?

Ő 23F én 18L

2022. ápr. 16. 19:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
(Lehet félreérthetően fogalmaztam, nem vagyunk együtt egyébként.)
2022. ápr. 16. 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Semmiképp sem.

Elsőnek valami publikus helyen, utána te hívnád magadhoz (mikor otthon van édesapád).

Ezekután ha még mindig foglalkozik veled, akkor megfontolható ez az opció is, hogy te menj fel hozzá. De szerintem neked is egyértelmű, hogy miért hívott el magához.

2022. ápr. 16. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
hát ha akarsz egy jót dugni akkor menjél, ha nem akkor nem javallott
2022. ápr. 16. 20:19
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Ne menj fel. Ez kb szex lesz belőle.
2022. ápr. 16. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
A helyedben nem tenném, menjetek előtte azért valahova élőben is, beszélgessetek mielőtt indul a...
2022. ápr. 16. 20:34
 6/11 anonim válasza:
14%
Csak ha dugsz vele! Ne húzd az agyát!!!
2022. ápr. 16. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap írásos ismeretség után csak akkor menj fel hozzá, ha képes leszel megoldani olyan helyzeteket, amit nem akarsz.
2022. ápr. 16. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A felnőttek világában akkor megyünk fel a másikhoz, ha már megismerkedtünk: főzünk, bort iszunk aztán összecserélődnek a testnedvek.

Apukádnak igaza van és #2-snek is. Szinház, mozi, randevú, kajálás, csók, hazakisérés, szerelmes üzenetek.. és majd aztán megyünk fel egymáshoz.

2022. ápr. 16. 21:13
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan mi baj történhetne...?
2022. ápr. 16. 21:27
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

Nem kell rosszra gondolni, de én ha egy lányt haza hívtam, alapból 1 óra után dugni akartam vele...valamikor bejött valamikor nem. De ennyi bajod legyen.

Inkább más miatt kellene aggódni, nem szabad naivnak lenni, főleg egy ilyen netes szar ismeretség után...bármi más történhet, de hát te tudod, férfiként nem félnék egy nőtől ilyen esetben érted..

2022. ápr. 16. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!