Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bámul meg mindig?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámul meg mindig?

Figyelt kérdés
Egy csajjal mindig összetalálkozok, már eleve ez gyanús, rengetegszer látjuk egymást. De minden alkalommal végigmér, megbámul, még mikor a barátnőivel van akkor is, elsétálnak és visszanéz közöttük, de sose mosolyogna vagy ilyesmi, tudtommal rosszat se tettem neki meg nem is ismer, szóval azért se néz mert utálna. Egyedül ezért nem szólítom le mert szigorú a tekintete. De valami látványos bohóc jelenség se vagyok, mások nem szoktak ennyit bámulni, vagy ha szemeztem már csajjal, akkor azok kedvesen néztek rám, ott tudtam mi a helyzet. De valahogy olyan érzésem van neki is tetszhetek, bár most nem élnék vele mert van barátnőm.

2022. ápr. 14. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem elég egyértelmű, hogy tetszel neki.
2022. ápr. 14. 22:04
 2/2 anonim válasza:
100%
Eléggé ismerős a sztori, esetleg tudnál küldeni egy monogramot vagy várost, akár privátban? Szóról szóra megegyezik az én helyzetemmel, és eléggé megijedtem :D
2022. ápr. 15. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!