Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ez? Régóta csak bámul egy pasi, arra jön mindig amerre vagyok, a barátai is figyelnek, ha közeledem és nem lát akkor szólnak neki, de meg sem szólít.
Figyelt kérdés
Néha voltak közeledési kísérletei, de másnap már mindig úgy tett mintha észre sem venne, de azt úgy, hogy én nagyon jól lássam, hogy rám sem néz. Nekem szimpatikus, de csak látásból ismerem.2017. jan. 18. 08:13
1/1 anonim válasza:
Béna Béla, ha nem nyit ne foglalkozz. Gyere össze mással. Csak egyszerűen gyáva kikezdeni veled, ha nagyon odavagy érte te is megteheted az első lépést, de én nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!