Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nála aludjak vagy inkább még ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nála aludjak vagy inkább még ne?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok!👋🏼

Az apámnak van egy munkatársa 32 éves, és egy ideje van köztünk valami. Szoktam vele találkozgatni, csókolóztunk meg ilyesmi, de más nem volt, még szűz vagyok. Persze apám nem tud semmit, totál kiakadna szerintem😬!

Még sosem aludtam nála, azt beszéltük meg, hogy hétfőn azt mondom otthon, hogy a barátnőméknél alszom és akkor felmegyek hozzá! Viszont be vagyok parázva, hogy mi lesz, mert nem tudom készen állok e, de ő azt mondta nem kötelez semmire, maximum ha nem akarom még akkor filmezünk meg ilyenek.

Szerintetek ebből lehet baj? Nagyon be vagyok parááázva😩😩?!?!?!?!

Elég határozott természete van, egyszer azt mondtam neki, hogy találkozunk de lemondtam (mindegy hosszú sztori) és dühös volt, megragadta a kezem amikor hátat fordítottam neki, hogy elsétáljak! Kiabált! Remélem ha beijedek és nem akarok majd semmit ( még nem tudom akarok e majd) akkor nem lesz mérges!? Vagy egy ennyi idős pasi elvárja, hogy legyen valami? Én tényleg nem tudom😩!

Egyébként szeretek vele lenni, imádom az illatát, az arcát, mindent, szeretem megölelni! 💕

Csak attól félek nem e fog neki nem tetszeni ha ellenkezek?

2022. ápr. 14. 20:00
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Azta! Ajjaj…
2022. ápr. 14. 20:10
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Írj...
2022. ápr. 14. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Hülye vagy. Meg fog erőszakolni a csávó.
2022. ápr. 14. 20:26
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
A csávo 2x annyi idős mint te, nem is értem mit akarsz tőle. Majd akkor aludj nála, ha együtt vagytok, bíztok egymásban (baszki hogy gondoltad, hogy ott alszol egy csávónál miközben félsz hogy megerőszakol?), és valaki tudja hogy ott vagy. Ideális esetben a szüleid, de mivel 200%-ig biztos vagyok benne hogy ezt nem fogadnád meg, legalább a barátnőd tudja hova mész.
2022. ápr. 14. 20:33
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ezt inkább offold.. a csávó szó szerint duplája a te korodnak, ráadásul te magad is tartasz a pasitól. Mindent elmond a jelleméről, hogy amikor elutasítottad, akkor megragadta a kezed és kiabált veled. Ráadásul te magad se bízol benne, hogy ez egy jó ötlet. Kérdem én, szerinted megéri ez?
2022. ápr. 14. 20:41
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Ugye kamu???
2022. ápr. 14. 21:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem kamu, és nem hiszem hogy megerőszakolna
2022. ápr. 14. 21:34
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon be vagy parázva, ergo nem bízol belle. Innentől kezdve korai még bárminemű ottalvás is, akkor is ha csak filmezés.
2022. ápr. 14. 21:38
 9/12 anonim ***** válasza:
45%
Persze ...
2022. ápr. 15. 08:31
 10/12 anonim ***** válasza:
69%

egyértelműen nem! szerintem még most vess mindennek véget, amíg nem kell, hogy másnak kelljen beleszólnia a dologba. hívd el egy forgalmas helyre és ott szakíts vele, hogy ha baj lenne, legyen aki segítsen neked.

keress valaki korod belit :)

2022. ápr. 15. 08:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!