Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sikerül felejteni a lányt, mit érdemes tenni?
Megismerkedtem valakivel pár hónapja, akivel szépen alakultak a dolgok. Az elejétől kezdve egy hullámhosszon voltunk, találkoztunk párszor és végül összejöttünk. Viszont egy ponton arra jutott, hogy mégsem akar most kapcsolatot.
Eléggé hiányzik azóta is, a beszélgetéseink, az együtt töltött idő. Hirtelennek éreztem a "válást". Pedig nem tartott évekig, mégis rosszul esik. Próbáltam még beszélni vele, de már ghosting-olt.
Csak szeretném elfelejteni, de sajnos ő jár a fejemben. Gyakran letörtnek érzem magam és az önbizalmamnak se tett jót. Arra gondoltam ismerkednem kéne új emberekkel, de eléggé rossz állapotban érzem magam hozzá. :(
Sajnos ez egy lépcső, ahogy én hívom, át kell lépni rajtuk. Nehéz, de hidd el, jobb útra visz.
Foglald el magad. Baratok, hobbik, sport :) Szervezzetek programokat, olvass egy könyvet, menj el futni, nézz filmeket. Tégy jót magaddal. Pl az egészséges étkezés engem nagyon lekötött ekkor, és hasznos is :) És akkor pl egy új hobbi, főzés :))
Ha film tipp kell, írj nyugodtan :) plusz a minden nap legalább fél óra kocogás csodákra képes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!