Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lépni valamit?
Egy fiúról szól a kérdésem.
Egy suliba járunk, év elején láttam először és azóta kiszemeltem magamnak😅 Mindig csak nézegettem hogy ki lehet ő, tetszik és szívesen megismerném, meg legalább egy helyre valósiak vagyunk és nincs messze meg semmi. Eddigi tapsztalataimnál nem nagyon találtam a közelben valakit, mindig az a baj akivel ismerkedek hogy messzebb vagyunk. De most végre itt láttam meg egy fiút aki szimpi nekem.
Kb ilyen 3 hónapja matcheltünk tinderen, ráírtam és beszélgettünk kicsit. Mikor elmondta a nevét, rájöttem hogy facen ismerem őt, csak nem tudtam összetenni a kettőt, hogy valójában ő az. Ismerősök voltunk már rég. Aztán valahogy abbamaradt a beszélgetés nem írt vissza (gondolom mert nem tudott mit írni vagy ilyesmi). Szóval semmi komolyabb nem jött szóba.
Ő nem minden nap van suliba mert gyakorlatra jár bizonyos napokon. Így csak ritkán látom. De akkor néha szemezünk is, meg észreveszem hogy mindig néz. Fogalmam sincs hogy én is tetszek-e neki, nem akarok a tinderből kiindulni, nekem igazi jelek kellenek.
Nem merek ráírni facen is😅 Barátnőm mindig mondja hogy miért nem írok rá azzal nem vesztek semmit, jól is néz ki közel is van, minden jó lenne. Kiderülne úgyis hogy bejövök-e neki és meg akar-e ismerni. Plusz tudom hogy már egy jó ideje nincs barátnője. Szóval szingli is, minden ideális lenne.
De nem tudom valahogy mégsem merek ráírni félek. Azok után hogy úgy abbamaradt a tinder beszélgetés. Nekem valahogy mindig az jön le olyankor hogy nem érdeklem (eléggé) ha nem ír vissza a srác. Pedig tudom hogy ez nincs mindig így, az ilyen netes beszélgetések legtöbbje nagyon könnyen abbamarad. Jó lenne elérni hogy ebből lehessen valami komoly.
Lehet élőben a suliban is meg kéne próbálni valamit, az úgy komolyabb lenne személyesen minden jobb, én is ennek a híve vagyok, nem a közösségi oldalakon akarok ismerkedni ha mondhatni ott van előttem. Meg eleve komolytalan hogy nem ismerjük a másikat csak nézzük egymást semmi beszélgetés csak ilyen félénkség távolságtartás, aztán lazán inkább írni neki személytelenül😅 Ez szerintem gyerekes dolog lenne.
Szerintetek mit kéne tennem?
Amúgy egyidős velem, 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!