Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak rá vajon?

Figyelt kérdés

van egy srác akivel egy buliban ismerkedtünk meg, és ott csókolóztunk is. Másnap rámírt és azt követően 2 hétig beszélgettünk megállás nélkül. Néha picit zavart hogy órák teltek el miközben válaszolt, és ezt egy idő után szóvá is tettem neki, persze nem ilyen szemrehányóan. Azt mondta hogy változtat rajta, és egy ideig tényleg látszott a változás, ami nagyon kedves volt tőle. Viszont egyik nap majdnem egy napig nem válaszolt, de azt annyira nem vettem zokon mert bulizott aztán meg aludt, és arra rá 2 nappal megint 17 óra volt mire válaszolt nekem pedig ezek alapján már nem volt kedvem válaszolni neki, szóval seenen hagytam viszont most meg hiányzik a vele való beszélgetés, de ő nem írt rám, ez amúgy 2 napja volt.(Alapból ha indokolja hogy miért nem írt ennyi ideig vagy bocsánatot kér, akkor nem zavar ennyire, de nem így volt.)

16

2022. ápr. 13. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy neked nincs más dolgod rajta kívül, az a te bajod, az embereknek viszont általában van élete. Foglald le magad te is, találj hobbikat, nem lehet 0-24-ben beszélni. Egy idő után amúgy is kifogytok a témákból és rohadt fárasztó is.

Semmi nem történik, ha akár napokig nem beszéltek, mivel nem vagytok együtt. Ha együtt is vagytok, teljesen normális hogy akkor sem lógtok egymás nyakán és hagyjátok élni a másikat.

Írj rá és legyél sokkal türelmesebb.

2022. ápr. 13. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha te nagyon nagyon szeretnél vele beszélgetni akkor szerintem írj de ne vond egyből kérdőre hogy miért nem írt csak mond neki hogy szia milyen napod volt vagy valami ilyesmi.

De ha annyira nem fontos akkor hagyjad mert az is lehet hogy nem vagy olyan szimpatikus neki reméljük nem ez van a dologban

2022. ápr. 13. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk nem olyan beszédesek, mint a lányok. Se élőben, se online. De miért nem találkoztok élőben? Akkor mindez kiderülhetne.
2022. ápr. 13. 23:11
 4/6 A kérdező kommentje:

#1 nem tudom miből gondolod hogy nincs életem, nem is egy hobbim van amik az időm nagy részét sulin kívül ki is töltik, azonban én úgy gondolom, hogy hogyha valakit szeretnél megismerni akkor 17 óra alatt van 2 perced válaszolni neki, hiszen amúgy is ő írt rám.

#3 Élőben szívesen találkoznék/találkoztam volna vele, viszont ő nem vetette fel én meg nem szeretném elhívni randizni mert szerintem az első randit a fiúnak kell kezdeményezni.

2022. ápr. 14. 05:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyan már, főleg így, hogy csókolóztatok, nincs jelentősége annak, hogy ki hívja el a másikat. Ne randizni hívd el, hanem csak úgy valahova barátilag.
2022. ápr. 14. 05:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem simán hívd el valahova. Ha akar valamit tőled, elmegy. Ha nem megy, hagyd a fenébe. Csak az idődet pocsékolod
2022. ápr. 14. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!