Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá?
Volt egy csaj, aki tetszett es neki volt egy baratnoje az egyetemről, akivel egyszer találkoztam. A csaj (aki tetszett), se beszélt vele nagyon azóta, amióta találkoztunk (nagyobb társaság volt).
Viszont megadta a csajnak a barátnője a számát, hogy majd írjak neki egy ösztöndíjjal kapcsolatban. Beszéltünk is, majd arra jutottunk, hogy végül egyikőnk sem kaphatja azt meg. Ez volt talán októberben.
Azóta volt ez a csaj, aki tetszett, vele sokáig alakulhattunk, aztán végül csak barátok maradtunk, mert a csajnak lett egy barátja.
Ma feldobta az említett lányt az insta (gondolom vhogy azért mert megvolt a száma és akkor vhogy úgy kíjött az ajánlásoknál).
Gondoltam próba szerencse, bekövetem, azt sem tudom emlékszik-e rám.
Visszakövetett. Gondoltam ráírok, hátha lesz ebből valami mert nagyon aranyos és kedvesnek tűnt, csak ott volt addig a másik lány.
Pár napja az egésznek, hogy megbeszéltük a lánnyal, hogy ne legyen köztünk semmi. Illetve volt nála egy hb és ott jöttek össze a sráccal, aki szerintem azóta már a barátja is.
Hogyan írjak rá erre a lányra, úgy hogy fél éve nem beszéltünk?
Valami normális szöveg kéne, ami nem gáz és béna.
Előre is köszi a válaszokat :)
20/f a lány 19 ha jól tudom
"Szia a barátnőd megadta a számod, és bevallom elég szimpatikus vagy, azért követtelek be instán"
Egyenlőre kezdésnek ennyi is elég.
Írj neki egy szimpla "Szia, rég beszéltünk, miújság? :)" üzenetet.
Ez nem nyomulós, tehát nem érezheti magát kellemetlenül, ugyanakkor viszont elég közvetlen és laza. Vagyis, nekem ez a véleményem.
Remélem tudtam segíteni :)
Mindegy, szimplan rairtam,
Hogy “szia, hogy vagy? Reg beszeltunk, vagy valami ilyesmit. Meg varok; hogy visszairjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!