Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá?

Figyelt kérdés

Volt egy csaj, aki tetszett es neki volt egy baratnoje az egyetemről, akivel egyszer találkoztam. A csaj (aki tetszett), se beszélt vele nagyon azóta, amióta találkoztunk (nagyobb társaság volt).

Viszont megadta a csajnak a barátnője a számát, hogy majd írjak neki egy ösztöndíjjal kapcsolatban. Beszéltünk is, majd arra jutottunk, hogy végül egyikőnk sem kaphatja azt meg. Ez volt talán októberben.

Azóta volt ez a csaj, aki tetszett, vele sokáig alakulhattunk, aztán végül csak barátok maradtunk, mert a csajnak lett egy barátja.

Ma feldobta az említett lányt az insta (gondolom vhogy azért mert megvolt a száma és akkor vhogy úgy kíjött az ajánlásoknál).

Gondoltam próba szerencse, bekövetem, azt sem tudom emlékszik-e rám.

Visszakövetett. Gondoltam ráírok, hátha lesz ebből valami mert nagyon aranyos és kedvesnek tűnt, csak ott volt addig a másik lány.

Pár napja az egésznek, hogy megbeszéltük a lánnyal, hogy ne legyen köztünk semmi. Illetve volt nála egy hb és ott jöttek össze a sráccal, aki szerintem azóta már a barátja is.

Hogyan írjak rá erre a lányra, úgy hogy fél éve nem beszéltünk?

Valami normális szöveg kéne, ami nem gáz és béna.

Előre is köszi a válaszokat :)

20/f a lány 19 ha jól tudom

2022. febr. 24. 14:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

"Szia a barátnőd megadta a számod, és bevallom elég szimpatikus vagy, azért követtelek be instán"

Egyenlőre kezdésnek ennyi is elég.

2022. febr. 24. 15:09
 2/19 A kérdező kommentje:
A száma már fél éve megvan, irogattunk is, csak aztán abba maradt a beszélgetés
2022. febr. 24. 15:25
 3/19 anonim ***** válasza:
46%
Írd azt hogy megcsinálnád mint a matek házit
2022. febr. 24. 15:32
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
a 3-as sem rossz :D:D
2022. febr. 24. 15:53
 5/19 A kérdező kommentje:
Koszi😂😂 nagy segitseg😂😂
2022. febr. 24. 16:37
 6/19 anonim ***** válasza:
86%

Írj neki egy szimpla "Szia, rég beszéltünk, miújság? :)" üzenetet.

Ez nem nyomulós, tehát nem érezheti magát kellemetlenül, ugyanakkor viszont elég közvetlen és laza. Vagyis, nekem ez a véleményem.

Remélem tudtam segíteni :)

2022. febr. 24. 16:55
 7/19 anonim ***** válasza:
17%
Ez mind fassság, ne hallgass rájuk. Egyszerű, tegyél ki a történetedbe egy olyan képet amiről tudod hogy nagyon szereti, oda van érte, és várd hogy írjon. Ha nem az a kezdeményezős típus, akkor képei alapján összebaszol valami szöveget. Pl. Elment valahova kirándulni, előadod hogy: "Szép estét kívánok, Kedves Vanda! Láttam az egyik képeden voltál a budai várban, és egy kis segítségre lenne szükségem. Hétvégén mennék kirándulni, viszont nem voltam még sosem ott. Ahogy láttam te biztosan jól érezted magad, olyan bájos mosolyod volt... csak úgy sugároztál. Milyen látványosságokat érdemes ott megnézni?" Lehet aztán kapva kap az alkalmon és idegenvezetőstid játszik majd. Nálam bevált, aztán csak lazán
2022. febr. 24. 17:36
 8/19 A kérdező kommentje:

Mindegy, szimplan rairtam,

Hogy “szia, hogy vagy? Reg beszeltunk, vagy valami ilyesmit. Meg varok; hogy visszairjon

2022. febr. 25. 14:32
 9/19 anonim ***** válasza:
na, visszaírt?
2022. febr. 25. 21:38
 10/19 A kérdező kommentje:
Meg nem… bar emlekszem, amikor eloszor beszeltunk akkor is eloszor par nap mulva irt vissza meg neha neha ilyen 1-2-3 napig nem. De amugy tok mindegy, egy probat megert, reg irtam mar ra lanyokra, kijottem a gyakorlatbol, ez epp eleg volt arra, hogy visszajojjon az “adrenalin löket”. Amikor megirtad a saoveget, es gondoljkozol par masodpercig, hogy akkor most elküldjem? Csodas erzes😂
2022. febr. 26. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!