Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért égek be mindig a srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért égek be mindig a srác előtt aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Kb. Mindig ha meglát akkor valami cringe dolgot csinálok. Ma is pl.: egy furcsa (gáz) nézéssel néztem valakire s hátrafordultam ugyanazzal az arckifejezéssel s ott volt az a srác…és találkozott is a tekintetünk, de én elfordultam ahelyett, hogy megváltoztattam volna az arckifejezésem valami emberire:,-). De az a baj nem rögtön hanem egy ideig lefagyva néztem őt azzal az arccal..

És a legcikibb, hogy mindig ha rám néz mert összefutunk váratlanul akkor valami nagyon cikit csinálok vagy olyan fejet vágok.

Egyszer volt még télen mikor talán januárba mikor normálisan szemeztem vele, s akkor addig bámultuk egymást míg zavaromba nem fordultam el.

De azóta valamiért mindig beégek. Illetve ha meglátom full elvörösödöm meg ilyenek.

Mellesleg teljesen átlagosnak mondanám magam, tehát nem vagyok olyan aki gáz dolgokat csinál meg ilyenek, csak egyszerűen mindig valahogy sz.rul jön ki mikor meglát.

Olyan is volt pár hete, hogy elvoltam bambulva és bamba arcot vágva mentem mikor szembe jőve rám nézett és mikor elhaladt mellettem csak akkor kaptam észbe, hogy bakker előbb ő ment el mellettem, de akkor már bánhattam.:-))

Szerintetek nagyon gáznak tarthat?

És csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Vagy ez mindenkinél így van ha tetszik neki valaki? Nyugtassatok meg kérlek:-))

2022. ápr. 5. 16:09
 1/7 anonim válasza:
78%
Nekem mindig tetszett, ha egy lány így viselkedett a közelemben😁 Ja, én is mindig ugyanezt csinálom fiúként.🤷‍♂️
2022. ápr. 5. 16:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Most nézem van pár mondat ami confused lett mert "elhadartam" mielőbb, azért bocsi:,-D Illetve 16:15 most valamennyire megnyugodtam azért! Köszi 😄
2022. ápr. 5. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég ügyetlen tudok lenni, főleg ha tetszik valaki. Szóval ne aggódj, nem vagy egyedül.
2022. ápr. 5. 16:33
 4/7 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Erre mondják, hogy lányos zavarában tesz valaki valami ciki dolgot. Mindenkivel előfordult már.
2022. ápr. 5. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van pár ilyen. Egyszer neki mentem a falnak vállal mert annyira néztem. Múlt héten meg mentünk valahova és annyira ideges voltam hogy majdnem elmentem a hely előtt XD
2022. ápr. 5. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez megesik, de ne félj, ezzel nem romlanak az esélyeid.
2022. ápr. 6. 06:59
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Esetleg ne csinálj eredendően cringe dolgokat, és akkor nem láthat meg közben? Erre nem gondoltál? :D
2022. ápr. 6. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!