Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnek a csajok, pedig rosszfiú vagyok. Miért?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 12:58
1/16 anonim válasza:
Tudják rólad, hogy nem vagy az, csak megjátszod.
2/16 A kérdező kommentje:
#1 De az vagyok a kérdésben írtam
2022. ápr. 1. 13:06
3/16 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg, hogy az vagy?
4/16 anonim válasza:
Biztos nem vagy elég kedves velük, vagy tényleg nem vagy annyira rossz fiú, esetleg túl sokat cigizel, vagy ilyesmi, ami nem tetszik nekik.
5/16 anonim válasza:
Te komolyan azt hiszed, hogy minden egyes lány a rosszfiúkba szerelmes? Minden ember más, így mindenkinek más az esete is. Az, hogy te rosszfiú vagy nem azt jelenti, hogy a lányok az öledbe hullanak tüstént. Másrészt pedig kifejthetnéd pontosabban, hogy mire gondolsz, mert nem mindegy, hogy úgy vagy rosszfiú, hogy másokat bántasz, bunkó vagy és magas lóról beszélsz, vagy esetleg neked ez azt jelenti, hogy cigizel és sötét ruhákba jársz. Azért szerintem nem mindegy...
6/16 A kérdező kommentje:
#5 Minden csajnak az kell csak mindegyik titkolja
2022. ápr. 1. 13:59
7/16 anonim válasza:
Na, a napi incel-kerdes is megvolt, haladhatunk tovabb.
8/16 anonim válasza:
Részletezd kérlek, hogy mit jelent számodra rosszfiúnak lenni!
9/16 anonim válasza:
Nos, feltételezem azért mert nincs kifejlett személyiséged, valószínűleg semmi önismereted, csak szerepeket próbálgatsz magadra és reménykedsz hogy valamelyik valakinek majd megtetszik.
10/16 anonim válasza:
Lehet azért mert rosszfiú vagy. Én nem nagyon szeretem a rosszfiúkat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!