Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire fura?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire fura az, hogy 9.-esként megkérek egy 12.-és srácot az iskolában, hogy segítsen a biológia háziban, amit nem értek? (Ő is és én is biológia-kémia osztályosok vagyunk, viszont még egyszer sem beszéltünk, pedig szívesen megismerném, és nem tudom, hogyan máshogy tudnék beszélgetést kezdeményezni vele.)2022. márc. 30. 16:25
2/8 anonim válasza:
Sőt, még logikus is, hiszen ő már sokkal többet tudhat.
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves 1. és 2. válaszoló,
Örülök neki, hogy így gondoljátok. Akkor talán nem kell attól tartanom, hogy furán fognak rám nézni, ha megkérem rá. Viszont sajnos az még közel sem biztos, hogy lesz rá alkalmam...
2022. márc. 30. 17:53
4/8 anonim válasza:
Szerintem sem kell ettől tartanod. Én biztos belemennék ebbe
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :)
2022. márc. 31. 23:41
6/8 anonim válasza:
Tuti egyből levágja a szándékod, de azért egy próbát megér.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat is :)
2022. ápr. 8. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!