Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondogatja ennyit,hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatja ennyit,hogy csak barátok vagyunk?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú akivel régen belementem egy barátság extrákkal kapcsolatba,mert beleszerettem,és reménykedtem hátha viszonozza.Egyszer elszakadtunk egymástól,mert nekem párom lett.

2 évig tartott a kapcsolat,aztán a párom megcsalt,és elhagyott.

Ez 1 éve volt,de azóta sem dolgoztam fel.Ekkor kb 3 hónapja megjelent újra az a fiú,akivel barátság extrákkalban voltam.Elkezdett dumálni velem,hogy mennyit változott stb,majd elhivott magához. A 4. Találkozáson beadtam a derekem,mert úgy döntöttem,nem vágyok kapcsolatra jó darabig,de jól érzem vele magam.

Amit észrevettem,hogy a srác csomószor leírja hogy de csak barátok vagyunk.Emlegeti,hogy nem vagyunk együtt,meg semmi olyan.

(Én ezzel tisztában vagyok,és nekem így megfelel.)

Annyi az aggodalmam,hogy egyik barátnőm is volt ilyenbe,és mesélte,hogy a pasi egyfolytában felhozta,hogy nem akar semmit,aztán mégis féltékeny lett,késöbb pedig kiderűlt,hogy megszerette,és magát próbálta "nyugtatni"

a csak barát szöveggel.

Ennek mennyi az esélye hogy megtörténik ilyen helyzetben?

Hogy azért mondogatja ennyit,mert magának akar hazudni..nem tudom jobban megfogalmazni.

Inkább tapasztalatból szeretnék válaszokat.

Aki csak bele szeretne kötni valamibe,az pedig ne is írjon,mert úgy érzem nem sértek senkit ezzel a szituációval,se a kérdéssel.

2022. márc. 30. 12:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak fél, mert már egyszer beleszerettél.
2022. márc. 30. 12:21
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen,ezért is mondtam neki én,hogy CSAK testi kapcsolat. Semmi több. Csak szórakozok.

De mégis olyan irritálóan emlegeti..raadásul úgy,hogy ő talált be engem megint..és simán lehetne más nő akivel ellehetne🤨.

És még én aggódok,hogy a végén nehogy jelentsen neki ez valamit,mert én nem akarok már semmit.

2022. márc. 30. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azt akarja, hogy tuti ne szeress bele, vagy tényleg magát nyugtatja. Talán az első a valószínűbb, de nyugodtan beszélhettek erről.
2022. márc. 30. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Ne ámitsd magad, azért mondogatja, hogy nehogy megint többet láss bele TE!
2022. márc. 30. 13:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem álltatom magam,mert én nem látok bele többet🤷‍♀️Én még azt szeretem akivel voltam.

Többnyire erről beszélek vele mindig,hogy mennyire hiányzik a párom.😕Erre mondta,hogy meg akar vigasztalni.

Igy jött az egész. Kérdeztem is tőle,hogy nem baj-e ha vigasznak használom. Játszunk nyiltan.

Azt mondta nem baj.

Azt hittem végre normálisan le tudtam vele tisztázni mi van erre ilyenekkel jön.

Direkt soha nem írok rá,soha nem én szervezek talit,pont ezért,hogy eszébe se jusson,hogy komolyan érdekelne engem.

És mégis utalgat🤨.Ha meg leírom,hogy ne utalgasson nekem ő nem kell,hanem az kell akivel voltam..Válasz: te tudod ,de nem érdemel meg.

Aztán még ő írja nekem,hogy csak barátság,mintha úgy érezné,hogy akarok valamit,pedig direkt hideg vagyok vele.🤨

Nem tudom akkor hogy kéne bánjak vele.

2022. márc. 30. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat írd meg neki ha mégegyszer leírja akkor ugranak a talik mert megértetted
2022. márc. 31. 02:37
 7/9 anonim válasza:
2022. márc. 31. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 tök jogos! Ha csak barátok vagytok, akkor nincs szex. Ha ennyire emlegeti, akkor mondd neki, hogy oké, akkor legyünk csak barátok és ne találkozzunk.
2022. márc. 31. 10:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Áh már ott tart a dolog,hogy kiderűlt,hogy nője van.

És igyis azt akarja hogy menjek. Így viszont már nem érdekel a dolog,ugyhogy mind1☺🤷‍♀️Oké,hogy barátság extrákkal,de ne legyen már megcsalás

2022. márc. 31. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!