Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lépett még túl ? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lépett még túl ? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy fiú nem rég lett vége neki egy 3 éves kapcsolatnak meg nekem is egy 3 és fél évesnek én is és ő is túl léptünk nagyon sokszor aludtam vele én tangaba ő boxerbe még póló nélkül és elkezdtünk csókolózni és meg fordított és rám feküdt és hát éreztem hogy felállt neki. De én nem akartam vele le feküdni mert nekem korai lett volna. Kérdezte is hogy nekem korai lenne mondtam hogy igen vissza kérdeztem és azt mondta neki nem. Aztán magára húzott és el találta a gyengém és én is az övét majd nem még történt de ő el kezdte vissza fogni magát és azt mondta szívünk el egy cigit. Még kérdeztem tőle hogy most el menekül a helyzet elől és azt felelte hogy ez neki nagyon szokatlan...... Nem mertem még kérdezni hogy miért de én attól félek hogy nincs túl az exén..... 😓

19/L

19/F

2022. márc. 28. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenki k..át keres...lehet ez az oka.
2022. márc. 28. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Huh, szerintem lassítsatok a tempón, egy hosszú kapcsolatból lépett ki ő is meg te is, most egy darabig ne feküdjetek le hanem szervezzetek programokat, és ne firtass ilyen témákat még korai szerintem, ha nem szeretné akkor úgyis elmondja.
2022. márc. 28. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Most miért lenne ezért k.rva? Felnőtt nő, ő is akarta és a srác is, édes istenem🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2022. márc. 28. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!