Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek jelek szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek jelek szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a suliba egy srac de nem tudom hogy erjem el hogy ram figyeljen. Akárhányszor eldöntöttem hogy nem fog érdekelni akkor allandoan: sokkal tobbet lattam mint szoktam, streakot is kuld(ugy hogy nem is nagyon szokott),topjoy kupakom is olyan hogy:semmi se lehetetlen,ne add fel stb….. lehet babonas vagyok meg minden de ezek jelek lennenek?
2022. márc. 27. 16:23
 1/2 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ezek nem jelek. Az a jel, ha a srác elhív randizni.
2022. márc. 27. 16:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát én az ilyen jelekben nem hiszek. De szerintem ne add fel. Ha szeretnéd akkor sikerülhet még.

Ne azt döntsd el hogy nem erdekel, hanem inkább azt hogy hogyan szeressen meg téged

2022. márc. 28. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!