Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szimpatikus...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szimpatikus vagyok neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy ismerősöm aki tetszik nekem. Látni szoktuk egymást, de nem nagyon beszélgettünk még. Tegnap írtam neki amire válaszolt is. Írta, hogy nem gond neki, hogy írtam. Mivel nem írtam neki (aludtam) pár órával később ismét írt.

Elkezdtünk chatelni és nagyon aranyos meg kedves volt. Viszont nem írtam neki, mert nem volt semmilyen kérdés vagy olyan amire tudtam volna. Jó pár óra eltelt azóta sem írt.

Lehet, hogy csak kedves volt velem és azért írt vissza vagy szimpi lehetek neki?

Lehet azért nem ír mert én nem írtam. Írjak inkább neki én? Ha igen akkor mit? Hogy kezdjem újra a beszélgetést, ha nem tudom, hogy akarja e egyáltalán... :(

2022. márc. 25. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kicsit túlbonyolítod ezt:D

Írj neki most te, mivel "rajtad a sor", lehet várja, hogy mikor válaszolsz. Ha nem csinálsz semmit akkor valószínűleg nem fog történni semmi. Úgyhogy írj neki, és majd meglátod mi lesz.

2022. márc. 25. 17:34
 2/6 A kérdező kommentje:
De mit írjak? Most egy tök más témát hogy hozzak fel? Azt mégse írhatom, hogy milyen az idő.. :/
2022. márc. 25. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Eleve hogy írtál rá?

Egyébként meg ha van valami közös ismerősötök, vagy pl. egy suliba jártok, akkor azzal kapcsolatban lehetne valamit kérdezni stb. De simán azt is megkérdezheted, hogy milyen napja volt.

2022. márc. 25. 18:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát bejelöltem ismerősnek kb. fél perc alatt vissza igazolt. Ezért írtam neki, hogy egyáltalán tudja e ki vagyok. Azt mondta persze, hogy emlékszik rám. De nagyon aranyosan írta.

Egy suliba jártunk, de már sajna nem. Szóval ilyet nem tudok kérdezni tőle..

Ha meg megkérdezem milyen volt a napja az nem furcsa egy kicsit?

2022. márc. 25. 18:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezek szerint már egy ideje nem jártok egy helyre, úgyhogy ha eddig még nem tetted, érdeklődj úgy általában, hogy mi újság vele, rég láttad, tetszik-e a hely (nem tudom, ki ment el vagy hogy volt).
2022. márc. 25. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:
lehet megvárom a holnapot. ha addig nem ír akkor talán írok neki. nem vagyok túl bátor. 😅
2022. márc. 25. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!