Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek megdicsérni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Valahogy mindig összegyűjtöm a bátorságom, hogy megdicsérjem a ruháját a csajnak, aki tetszik, de végül nem merem, begyávázom, pedig a fejemben tök jó a szituáció, a dicséret meg minden.:( Mit tegyek élőben? Normális válaszokat pls...<3
Én az olyan helyzetekben, mikor leblokkolok valami szocializálódással kapcsolatos tevékenység előtt, megpróbálok erőt venni magamon és nem gondolkozok, elkezdem mondani/tenni amit akartam, utána úgy sincs visszaút, így kénytelen vagyok megcsinálni amit akartam:) Tegyük fel, odamész hozzá, megdícséred a ruháját? Mi lesz? Feldobod a napját és a kedvét, esetleg elindíthatsz egy beszélgetést amivel közelebb kerülsz hozzá. Ha továbbra sem teszed meg, akkor pedig semmi sem változik, ugyanúgy szenvedhetsz tovább, hogy nem halad előre a kapcsolatotok. Én mindig ebbe próbálok belegondolni, hogy vesztenivalóm nincs. Sok sikert!:)
2022. márc. 22. 20:13
2/16 anonim válasza:
Szerintem csak azért izgulsz rá mert tetszik a lány. Gyakorolj barátokon, akár idegeneken is és kis idő után teljesen természetes lesz.
2022. márc. 22. 20:23
3/16 A kérdező kommentje:
#1 Úristen, nagyon sokat segítettél, ez most nagyon jól jött:) Köszönöm szépen a válaszodat, aranyos vagy❤
2022. márc. 22. 20:28
4/16 A kérdező kommentje:
#2 köszi a tippet, teljesen igazad van, tényleg tetszik.
2022. márc. 22. 20:29
5/16 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ebben semmi nincs, semmi nem történik hogy ezt mondod. Mond egy köszit, legrosszabb esetben semmit, még visszautasítást sem kapsz.
Ha már egy ruhát nem tudsz megdicsérni, hogyan akarsz vele összejönni?
2022. márc. 22. 20:45
6/16 A kérdező kommentje:
#5 igazad van, elhívni meg végképp nem merem sehová, félek hogy nemet mond:((
2022. márc. 22. 20:50
7/16 anonim válasza:
Szerintem haladj apró lépésekben, kezdetnek dicsérd meg ahogy eltervezted, meg mosolyogj rá, ha látod mindig köszönj neki, próbálj a közelében lenni, nevettesd meg stb. Ha ő is keresi a társaságod, mosolyog ha meglát, akkor nyert utad van:)
1. voltam:)
2022. márc. 22. 22:01
8/16 A kérdező kommentje:
#7 Nagyon köszi, igyekszem gyakran a közelében lenni, megnevettetni. Gondoltam arra is (ha lesz bátorságom) elhívni valahova pl. kajálni vagy tanulni, hátha igent mond, de félek a visszautasítástól:(
2022. márc. 22. 22:08
9/16 anonim válasza:
Milyen szinten vagytok beszélőviszonyban? Szerintem ha már egy picit ismeritek egymást, akkor simán elhívhatod, főleg ha látsz rajta jeleket, hogy kedvel téged:D
(#1)
2022. márc. 22. 22:12
10/16 A kérdező kommentje:
#9 minden nap beszélünk, gyakran van hogy kettesben, pl. elmennek a barátnői, én meg odamegyek hozzá, vagy előbb érkezek suliba...olyankor tudunk 2esben dumálni. De néha hátrafordul hozzám szünetben (előttem ül) és akkor is beszélünk, nem csak suliról. Szerintem bír engem, mindig mosolyog, beszélgetés közben gyakran megérint, de szinte mindenkit, elég nyitott ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!