Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem lányoknál?
Belső: eleinte felénk 16 éves lány vagyok de könnyen fel oldódom és nem leszek olyan felénk.Nagyon szeretek meg ölelni mindenki és ez sokan furának tartják.
Külső:normál testalkat teltebb combok és keblek, és barna haj és barna szem,kb 163 cm
Valahogy soha nem sikerül találnom senki sem akivel vagy aki össze jönne velem...mert mindig barátság lesz belőle de az is jobb mint a semmi.
6-os... Mivel 16 éves a szexualitás főkategória alatti leszbikus kategóriába nem írhatta.
Egyébként pedig nyugodj meg, bőven ráérsz még. Ráadásul valószínűleg rá is görcsölsz és olyankor általában valóban nem lesz a dolgokból semmi.
Vagyis amit én tanácsolni tudok, hogy ne keress görcsösen párkapcsolatot. A leírtak alapján egy nagyon kedves, szimpatikus lánynak tűnsz, biztos vagyok benne, hogy megtalálod azt, akivel tökéletes lesz az összhang és minden klappol, csak ne görcsöld túl.
Személyes tapasztalatom szerint a szerelem mindig akkor és onnan jön, amikor és ahonnan legkevésbé várod.
Sok sikert!
19/L/leszbikus
Nekem szerintem tetszenél, és amit a belsődhöz írtál az egy az egyben igaz rám is ^^ kapcsolatot nem keresek, de azért szívesen megismernélek. Ha van kedved, írj ^^
17/bi/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!