Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyomulnak másra olyan fiúk, akiknek barátnőjük van?
Ez őszintén érdekelne, nagyon sok ilyet látok mindig mindenhol, meg tapasztalok is ilyeneket.
Valahogy engem mindig betalálnak a kapcsolatban lévő fiúk. Mindig olyan próbálkozik be és nyomul, akinek barátnője van, és nem értem hogy miért. Semmi jelet nem adok nekik soha, semmi reakciót, egyáltalán nem nyitok feléjük de ők akkor is felém érdeklődnek. Gondolok ilyenekre, hogy pl facebookon vagy instán beimádják a történeteim a képeim vagy hűházzák, mikor látnak állandóan bámulnak, odajönnek beszélgetni meg flörtölni, vagy rámírnak találkozni hívnak olyanokat írnak amiből egyértelmű hogy bejövök, volt hogy egy ilyen fiú hirtelen megcsókolt, meg stb.
Legtöbbször ez van akkor is, mikor egy fiúval elkezdek beszélgetni és úgy néz ki lehet valami, kiderül barátnője van. Én eleve nem tudom hogy barátnője van ha elkezdek vele beszélgetni, de ő így ezt hogy képzeli, hogyhogy nem érzi magát kellemetlenül?
És félreértés ne essék egyáltalán nem vagyok könnyűvérű lány akit olyan típusnak nézhetnek mint aki bármikor benne van a megcsalásba, szóval tényleg nem értem. Nem tudom mire gondoljak, csak én jövök be olyankor nekik ennyire, vagy alapból megcsalós fajták, vagy valami nem okés a kapcsolatukban és nem elég neki a barátnője, vagy valami izgalom kell ami nincs meg az életükben? Vagy valamivel megfogom őket? Vagy én nem értem..
Egyáltalán miért szivezgeti a képeid ha van neki barátnője ? Ha én lennék a barátnőjük helyébe, nyilván zavarna.
Szerintetek miért lehet ez? Esetleg ti is tapasztaltatok már ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!